• 08-01-2013, 22:11:14
    mhrzn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adabınla konuş arkadaşım. Senin o çöp dediğin domainleri ben satabiliyorum en azından arkadaşım. Ama senin domainin çöp değerinde bile değil. 1 liradan satışa çıkarsan bile kimsenin kolay kolay teklif vereceğini sanmıyorum. Domain işinden az çok anladığımı bu forumda bilen biliyor zaten. Hem arkadaşın yorumu benim hoşuma gitti ona yorum yazdım. Sendeki bu tavır da ne?
    Biri sana küfür etse yada anlamadan bilmeden eleştirse, bende gelip ona güleyim mi ?

işiniz bumu

• 08-01-2013, 22:13:48
    Üyeliği durduruldu
    Ne diyeyim o zaman süper domain diyeyim en az xxx eder hocam. İyi satışlar... NOKTA...
  • 08-01-2013, 22:25:07
    @imza hocam bazı konularda haklısınız tabi ama

imza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Buda çöpçüler birliğinin diğer bir üyesi.Satıştaki domain listesine bakın görün.
    mhrzn bana birçok şey öğreten kişi. Hocam sayılır kendisi çöp domain satışı yaptığını hiç zannetmiyorum elindeki domainlerin bir çoğu kayda değer domainler.

İyi satışlar.
  • 08-01-2013, 22:31:03
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ayrıca küçük bir ayrıntı; domain jenerik değil.
  • 08-01-2013, 22:33:07
    Üyeliği durduruldu
    BydlL

Yorumun için teşekkür ederim kardeşim...

imza

Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu forumda bu zamana kadar kimseyle tartışmam olmamıştır. O yorumu da o an içimden öyle geldiği için yazdım. Tamam sizin açınızdan düşününce haklısınız bir yere kadar. Ama siz de gözünüzü seveyim türkçe karakterli ve net uzantılı bir domain için bu kadar uçuk bir rakam istemeyiniz. Amacım hiç bir zaman kimsenin konusunu baltalamak olmadı. Tekrardan kusura bakmayın. Hayırlı satışlar...
  • 09-01-2013, 03:53:38
    Üyeliği durduruldu
    Domain satış konularında lütfen teklif dışında domain hakkında yorum yapmayın. Bırakın domaine teklif vericek olan arkadaşlar domaini kendi içinde tartışsın.