tekjokers adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Adamla daha önce wpden mesajlaşmamışsın bir muhabbetiniz samimiyetiniz yok.
Eğer birine bir şey danışacaksan hal hatır sormadan 1 paragraf adamın methodu işiyle ilgili TEKNİK BİLGİ istenmez. Özellikle gmail gibi sürekli method değişen işlerde gmail açanların %90'ı olumlu karşılamaz.
Ha illa soracaksan önce hal hatır sorulur sonra - Hocam gmail konunuzu gördüm qr ile ilgili bir problem yaşıyoruz sizden yardım almam mümkün müdür dersin olumlu olumsuz cevap yazar konu kapanır.
Tanımadığın adama ilk mesajın koca paragraf atıp teknik bilgi istemek.
Sanki 10 tane mesaj atıp ben ihtiyacım olduğunda mail tedarik ederim sizden gibi mesajlar atmış gibi konuşuyorsun. Senin amacın bu olabilir ama adama gönderdiğin ilk mesaj bu :d
Methodlarla dönen sektörde çoğu kişi tersler bu tarz şeyleri yada geçiştirici cevap verir. Belki de adam işinin gücünün arasında sana bir vakit ayırdı gelen ilk mesajda bu olunca sinirlendi.
Adam gmail açıp satıyorsa, karşısına parasıyla ürün alacak bir müşteri çıktığında 'Sana cevap vereceğimi düşündüren nedir?' diye tersliyorsa, burada korunan bir method değil; tamamen esnaflıktan uzak, vizyonsuz bir ego vardır. Diyorsun da bununla ilgili mesaj attın mı da adama ? Sanki sen adama iş teklif etmişsinde adam seni terslemiş gibi algı yapıyorsun. Dijital sektördeysen kimse kimseyle ekmeğini paylaşmaktan hoşlanmaz. bu kadar basit.
