Pekte Beklediğim Gibi Olmadı 😕
22
●1.608
- 09-06-2024, 21:18:493-4 gün önce yeni smm panelim olan fenomensin.comu açtım yaklaşık 2-3 ay üzerinde çalıştım servisler vs fakat nedense hiç bişey beklediğim gibi olmadı. Yüksek aboneli telegram kanallarına vb reklam verdim backlink paketi vs aldım ama ne fayda en son çare zararına satmaya karar verdim fiyatlar aşırı derecede ucuzdu yine olmadı. Beklentilerim büyüktü ama 3-5 kişi anca para yüklemiştir artık hevesimde kalmadı bile sizce ne yapmalıyım sorun bende mi ?
- 09-06-2024, 21:23:063-4 günde başarı bekliyorsan hayatında hiçbir işi beceremezsin demektir. Bu işi esnaflık gibi düşün, yeri gelir siftah yapmadan kepenk kapatırsın yeri gelir aylık kazanacağın parayı bir günde kazanırsın. Alacağım vereceğim belli olsun diyorsan memur ol kafan rahat olsun.
- 09-06-2024, 21:23:09Bu sektör sabır ve reklam gerektirir, 2-3 gün ile olacak iş değil. Bu kadar hızlı bir geri dönüş bekliyorsan sorun sende kesinlikle hiç bir işte bu kadar hızlı dönüş alamazsın.
Reklam çıkacaksın üye toplayacaksın, fiyatlar çok rekabetçi sektörde ona göre fiyatları belirlemen lazım vs vs. - 09-06-2024, 21:24:53Rekabetin çok olduğu sektörde para kazanmak kolay değildir.
Bismillah daha 3-4 gün olmuş siteyi açalı rekabetin çok olduğu bir sektörde bilinirliği arttırmak sabit bir yere gelmek için yıllar gerekir. Çabuk para kazanmak için yanlış sektör seçmişsiniz. - 09-06-2024, 21:25:21Üyeliği durduruldusabır aklı verenlere kanma 1,5 senedir satış yok
düzenli bancklink tanıtım hizmeti footer link makale ve face reklam veriyorum kazanç 350 lira
kazananlar daha büyük oynuyorlar bütçeli fazla
Ve yukarıda hocamın dediği gibi insanlar SMM panel kullanmaktan ağzı çok yandı o yüzden üfleyerek yemek bile değil direkt yemiyorlar