• 03-02-2024, 21:30:54
    #1
    Üyeliği durduruldu


    Canva, kullanıcıların sosyal medya grafikleri, sunumları, posterleri ve diğer görsel içerikleri oluşturmasına olanak tanıyan bir grafik tasarım platformudur. Web'de ve mobilde kullanılabilir ve milyonlarca resim, yazı tipi, şablon ve illüstrasyonu entegre eder.
    • Bu lisans ile dilediğiniz kadar kişiye öğretmen veya öğrenci lisansı vererek pro yapabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz itemsatış üzerinden de satış yapabilirsiniz.
    • Kendi mailinize tanımlanır.
    • Sınırsız içerik: Hiçbir ek ücret ödemeden 100 milyondan fazla premium görsel, video grafik ve ses dosyasına ulaşın.
    • Markalı şablonlar: Marka renkleriniz, yazı tipleriniz ve logolarınız ile yeniden kullanılabilir şablonlar oluşturun.
    • Marka Kiti: Tüm içeriklere kolayca uygulayabileceğiniz marka kitleriyle markanızı tutarlı kılın.
    • Arka Plan Kaldırma: Tek tıkla görsel arka planlarını kaldırın. Kendi fotoğraflarınızı değiştirin veya ücretsiz kütüphanemizdeki fotoğrafları kullanın.
    • Animasyonlar: Sizi öne çıkarmak için tasarlanmış 14'ü aşkın animasyon stiliyle fikirlerinizi hayata geçirin.
    • Premium video: Yüksek maliyetler olmadan yüksek kaliteli videolar oluşturun.
    • Sihirli Yeniden Boyutlandırma: Tasarımı bir kez oluşturun ve her kullanım için mükemmel bir şekilde dışa aktarın.
    • İçerik Planlayıcı: Sosyal medya gönderilerini planlayın ve performanslarını görün.
    • Tasarım paylaşımı: Tasarımlarınızı herhangi bir cihazdan, istediğiniz kişilerle birkaç basit tıklamayla paylaşın.
    • Klasörler ve depolama: Tüm Canva içeriğinizi ve içe aktarılan tasarımlarınızı kolayca yönetmek için 1 TB bulut depolama alanı edinin.
    • Lisans altı ay garantilidir, garanti süresi içinde herhangi bir kapanma durumunda ücretsiz telafi edilir.

    Taban Fiyat 200 Tl Ömür Boyu Garantili Ürünler
  • 25-02-2024, 22:15:58
    #2
    Ömür boyu garantili almış olduğum ve 1 ay dolmadan ekipten kaldırdığınız hesabım için size hem r10 dan hem WhatsApp üzerinden yazdım ne zaman dönüş yapmayı düşünüyorsunuz ?
    Şikayet konusu mu açmak gerekiyor satıcıya ulaşmak için ?