• 24-10-2010, 22:19:11
    #10
    O zaman Ana bayiisi olduğunuzu belirtmeniz diğer bayiilik yapan arkadaşlara haksızlık olmuyormu ? E o zaman herkes Türkiye ana bayiisi softlayerın
  • 24-10-2010, 22:25:31
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Tartışmanızı başka yerde yaparsanız sevinirim. Benzer tartışmalar daha önce de dönmüş...
  • 24-10-2010, 22:30:39
    #12
    ronin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O zaman Ana bayiisi olduğunuzu belirtmeniz diğer bayiilik yapan arkadaşlara haksızlık olmuyormu ? E o zaman herkes Türkiye ana bayiisi softlayerın
    Bu fiyatlarla bu serverları satışa sunabilen Türkiye'de herhangi bir Firma varsa onlar da istedikleri bayiliği Softlayer dan temin edebilirler. Biz sadece burada değil, kurumsal firmalara da Softlayer'dan hizmet sağlamaktayız. Fiyatlar için aşağıda ki linke göz atın isterseniz.



    Saygılarımızla,

    WNLServers.Com
    Ş.Orkun AFACAN

    Softlayer - Türkiye Ana Bayiisi
  • 24-10-2010, 22:33:40
    #13
    badcoal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tartışmanızı başka yerde yaparsanız sevinirim. Benzer tartışmalar daha önce de dönmüş...
    Evet bencede sizin konunuzda neden bu tartışmayı başlattı arkadaşlar halen anlayamadım. Sanırım kedi ciğer meselesi oluştu bir anda forumda. Kusura bakmayın. Arzu ederseniz DDoS hizmetli serverlarımız hakkın da daha detaylı bilgi verebilirim size.

    Saygılarımızla,

    WNLServers.Com
    Ş.Orkun AFACAN

    Softlayer - Türkiye Ana Bayiisi
  • 24-10-2010, 22:45:59
    #14
    CnCServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @ronin Y.S belgesi gibi Softlayer'ın siz Türkiye bayisisiniz, sitenizin adı şu, adresi şu gibi bir belge verilmiyor, Softlayer'ın ortağı da değilim o bilgiler sitelerin de yazılsın. Toll Free: 866-398-7638 calling yapın görüşün hakkımızda ki bilgiyi onlar size versin.


    Not : Bu serverlar Softlayer Dc'den değil onuda belirtmek isterim.

    WNLServers.Com
    Ş.Orkun AFACAN

    Softlayer - Türkiye Ana Bayiisi
    Görüştüm , wnlservers diye bir bayilerinin olmadıklarını söylediler , bilginize

    Konu sahibinden özür diliyorum.
  • 24-10-2010, 22:51:09
    #15
    ZeroBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Görüştüm , wnlservers diye bir bayilerinin olmadıklarını söylediler , bilginize
    Konuyu burda kapatında arkadaş sunucusunu bulsun isterseniz. Bu burdaki Bayilik mesajımın sonuncusudur.

    Sizede şunu belirteyim diğer bir arkadaşın bu mesajına istinaden ;

    Softlayer Türkiye Ana Bayiisi olduğunuza dair bir sertifika yada belgeniz varmı acaba ? Eğer yoksa kendinize bu sıfatı nasıl kondurabiliyorsunuz onuda izah edermisiniz ? Softlayer üzerinden sunucu satan diğer arkadaşlardan farkınız nedir ana bayii olarak ? Benim bildiğim bir ülkeye ana bayii atandığı zaman başkası gidip oradan mal alamaz. Distribütör mantığına döner iş bunun içinde özel anlaşmalar yapılır sertifikalar alınır. Bu belgelere sahipmisiniz ?

    Sizin telefon görüşmenizin ses kaydı varmı acaba? Varsa dinleyebilirmiyiz? P.M ile yazarsanız sevinirim bu başlık altında bu konular konuyu açan kişiye saygısızlık olmakta kanımca.

    Saygılarımla,

    WNLServers.Com
    Ş.Orkun AFACAN

    Softlayer - Türkiye Ana Bayiisi
  • 24-10-2010, 22:54:26
    #16
    Administrator
    Çok basit softlayer ile çalışan birçok arkadaş var onların aracılığıyla softlayer'e böyle birşeyin olup olmadığı sorulabilir.
  • 24-10-2010, 22:56:45
    #17
    sunucuoptimizasyon.com
    badcoal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tartışmanızı başka yerde yaparsanız sevinirim. Benzer tartışmalar daha önce de dönmüş...
    Her softlayerde makinası olan kişi size ddos hizmeti veremez, çünkü normalde softlayer standart müşterileri için ddos mitigate hizmeti vermez. Giriş seviyesi bazı donanımlar olabilir ama bunlar genelde trafik koruma amaçlı basit icmp saldırılarını engeller. Ddos mitigate hizmeti almak için bir sunucu parası kadar daha bütçe oluşturmanız gerekebilir.
  • 24-10-2010, 23:06:04
    #18
    Üyeliği durduruldu
    softlayer'ın kendisi bile beni başka yere yönlendirdi DDOS için.