• 22-01-2008, 22:34:33
    ach
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    nixcon onda r10 down oldu
  • 22-01-2008, 22:36:15
    vezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    nixcon düzeldi r10 uçtu

    down haftası demişti bi arkadaş
    ben de tam dedim mesaj yazayım hatlar geldi sevinsin millet diye bi baktımr10 yok ortada

    msn iletime taşımıştım olayı

    neyse geçmiş olsun herkese
  • 22-01-2008, 22:47:17
    Şükür kavuşturana.
  • 22-01-2008, 22:47:57
    Kurumsal PLUS
    NITEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sunucusu kapalı arkadaşların sıkıntısına hak vermemek elde değil. Ancak bu kesinti yapılaması çok zorunlu olmadığı sürece yapılmaz. Yani gerçekten yapılması gerekiyordur, çözülmesi gereken bir sorun vardır, müdehale edilir. Adamlar işlerini yapıyorlar. Bizim 100 sunucumuz erişilemez ama bazı arkadaşların sadece bir sitesi kapalı. Aynı şekilde Nixconun 1000 sunucusu var belki. Bu forumdaki kimse onlar ve bizler kadar bu durumdan rahatsız olamaz. Ayrıca bana Nixcon "yine down" diyen arkdaşlardan rica ediyorum bana "bak şu kadar saat kesinti yapıldı" veya "bak burada hiç kesilmiyor" desinler. Sizin burada kıyas edeceğiniz heryerde kul yapısı aletler çalışıyor ve nihayetinde insan çalışıyor. "%100 uptime" diyen bir yere de zaten hiç rastlamadım. Datacenterlara erişim hizmeti veren ISP ler bile veremiyor bu garantiyi. O nedenle sakin olup beklemek lazım. %99 uptime demek senede üç buçuk gün kesinti demektir.

    Volkan
    Netinternet Telekom
    Bende bunu demek istiyordum zaten. Yapılmasaydı bu seferde loss yüzünden şikayet edilecekti yapıldı yine şikayet ediliyor tamam birşey demiyorum ama Müşteri dahi olmayan adamların yorumlarını anlamıyorum 8)

    Ben yatıyorum artık 1 hafta uyuyacagım
  • 23-01-2008, 01:18:58
    6-7 saat yaşanan sorunların ardından, sunucularımız sonunda düzeldi, bir daha Allah böyle şeyler göstermez inş bize. Nixcon hakkında bu güne kadar yapılan kötü yorumlar beni hiç etkilemiyordu fakat bugün ki olaydan sonra açıkcası nixcon a olan görüşüm değişti, bakalım biraz daha deneyelim böyle bir durum olucakmı. Tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
  • 23-01-2008, 02:04:09
    benim site açıldı da cpanele girmek isteyince sayfa bulunamadı diyor sürekli.sitenin yedegini alayım dedim cpanelden,alamadım bi türlü
  • 23-01-2008, 15:14:15
    Arkadaşlar yaklaşık 15 dk dır bazı sunuculara ve kendi sunucuma ulaşamıyorum bi sorunmu var ?

    buda çok büyümeden çözüldü
  • 23-01-2008, 15:21:10
    Üyeliği durduruldu
    5 dk kapalı kaldı ve şuan çözüldü.
  • 23-01-2008, 18:20:06
    Üyeliği durduruldu
    ya bunlar nabıyo ya oyun mu oynuyolar 2 gündür