Geçen hafta testleriyle beraber tamamladığım Twitter Takip Uygulamasından sizlere bahsedeceğim.
Farzedelim ki 100 tane Twitter hesabınız var ve Twitter üzerinden gelir elde ediyorsunuz. Piyasada bunu yapan yazılım var mı açıkçası hiç pazar araştırması yapmadım, doğal olarak fiyatının düşük olmasının sebeplerinden biri de budur. Normal şartlarda belki 100 tane Twitter hesabına kullanıcı adı ve şifre yazıp her seferinde giriş yaparak, ilgili kullanıcıları takip ediyorsunuz. Fakat hiç zahmet etmeyin, bu program sizin için bu işlemi otomatik yapıyor, üstelik dünyadaki farklı IP'ler üzerinden

Yazılımın mantığı aslında oldukça basit. Önceden bu yazılımda kullandığım bileşenleri hit arttırmaya ve otomatik Google reklamlarına tıklatan bir uygulamada geliştirmiştik arkadaşım ile. Haliyle sıfırdan yazmak zorunda olmam ve Twitter'a göre entegre etmek, doğruyu söylemek gerekirse çok bir zamanımı almadı.
Yazılımda menü üzerinden, Twitter Hesaplarım alanına tıklayarak sahip olduğunuz Twitter adreslerinin kullanıcı adını ve şifresini yazıyorsunuz. Ardından gene yazılımdaki menü üzerinden takip etmek istediğiniz Twitter adreslerini yazıyorsunuz. En son olarak, takip edeceğiniz veya takipten çıkaracağınız kullanıcıları seçerek, geriye sadece başlat demeniz kalıyor

Ne kadar basit değil mi?
Yazılım peki ne yapıyor?
Sizin yerinize yazmış olduğunuz kullanıcı adları ve şifreleri ile beraber, Twitter sayfasına giriş yapmanızı sağlıyor. Tabii bu işlemleri dünyadaki farklı IP'ler üzerinden yapıyor. İsterseniz videoyu inceleyebilirsiniz bu işlemleri nasıl yaptığına dair.
https://youtu.be/qhLoDsDo8Ao
Fiyatına gelince..
Bu yazılım için yıllık bedelini 100 lira olarak tanımladım. Neden bu kadar düşük, hem mevcut maddi durumumda acil nakit yaratma ihtiyacından olduğundan hemde böyle bir yazılım var mı veya Twitter'ın bot mantığındaki işlemleri nasıl banladığına dair herhangi bir bilgi sahibi olmadığımdandır. Tek bildiğim, geçen hafta bir arkadaşıma bu uygulamadan bahsederken ondan öğrendiğim "Aynı IP üzerinden sadece 5 Twitter hesabı açabilme durumun var" idi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
Derseniz ki, "Yazılım okey ama Twitter'ın banlama mantığı şöyledir...şöyle yaparsak çözümleyebiliriz" ya da "Şöyle de bir yazılım var, seninkinden daha iyi ama seninkini geliştirirsek şöyle olur..", bu fikirlere açığım.
Şimdiden iyi seyirler dostlar.