Arabanın sağ ön köşesini park yerinden çıkarken sürtmüşüm. Sonradan fark ettim. Sürterken farkında değildim. O gün zor uyudum, uyandım, her uyanışta aklıma geldi. Şu an o kadar etkisi kalmadı. Plastik aksam deyip kendimi avutuyorum. Çok da takmıyorum artık ama olmasa daha iyiydi işte.
Siz sürttünüz mü, kendinizi nasıl hissettiniz?
Arabanızı hiç sürttünüz mü?
16
●604
- 11-05-2025, 16:33:30PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-05-2025, 16:37:26Bir sürtmeye bu kadar kafanızı takıyorsanız belki de araç kullanmamalısınız hocam. Yani Allah korusun ama büyük kaza da yapabilirsiniz veya çok daha büyük sürtme de başınıza gelebilir. Altı üstü demir parçası dünya malı. Malınıza bu kadar bağlı olmayın. Biraz sert konuşmuş olabilirim ama çok saçma geliyor böyle durumlar bana nedense.
- 11-05-2025, 16:41:33@Webtikoo; moral için teşekkür ederim. Boya, cila hiç bilmiyorum o işleri. Şimdilik dursun o kısım, sonra iyi bilen biri bulur yaptırırım dedim.
@xAsAx; doğru diyorsun, sağ olasın.
@GreenLight; sen de doğru diyorsun. Biraz sıkıntı yaptım ister istemez de şu an bir şey yok. Allah kazadan, beladan, terstelerden korusun inşallah herkesi, hepimizi. - 11-05-2025, 16:42:12Dünya malı hocam. Takmayın bu kadar takla atmış gibi konuşuyorsunuz
- 11-05-2025, 16:42:45PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle