• 30-04-2013, 09:06:06
    #1
    Dün akşam google adsense den gelen maili gördüm, inceledim. Sitelerimden biri adsense kurallarını ihlal etti sanırım diye düşündüm ama web sitesi olarak hürriyet e ait yazarkafe.com u belirtmişler. Ne alaka anlamadım. Yazarkafe.com yazarı olduğum için mi? bu maili göndermişler diye düşünüyorum ama nedenini bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.


    Google AdSense: Sitenizde değişiklik yapmak için 3 iş gününüz var
    Sayın Kullanıcımız,

    Bu bir uyarı e-postasıdır. AdSense hesabınızı AdSense program politikalarımızla uyumlu·hale·getirmeniz·gerekmektedir. Aşağıda, yapmanız gereken işlemlerle birlikte, ek bilgiler sunduk.

    Sorun kimlik numarası: 21504717

    Bu durumdan etkilenen web sitesi:yazarkafe.com

    İhlalin meydana geldiği örnek sayfa:http://www.yazarkafe.com/icerik/5162...ma-yollari.htm

    Gerekli işlem: Lütfen 72 saat içinde sitenizde değişiklik yapın.

    Mevcut hesap durumu: Etkin

    İhlalle ilgili açıklama



    Google reklamları, yetişkinlere veya erişkinlere uygun içeriğe yerleştirilemez. Aşağıdakileri içeren sayfalar bu kapsamdadır:

    cinsel performansa ilişkin ipuçları veya öneriler
    cinsel sağlık sorunlarına ilişkin birtakım tedaviler
    gebelik, doğum veya aile planlamasına ilişkin birtakım cinsel sağlık önerileri
    cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili tartışmalar

    İçeriğinizi aile için güvenli durumda tutmaya ilişkin daha fazla bilgi edinmek amacıyla, lütfen program yönergelerimizi ve politika ekibinin sunduğu bu ipuçlarını inceleyin.
  • 30-04-2013, 09:11:34
    #2
    O sayfadaki içerik size ait değilmi?
  • 30-04-2013, 09:20:00
    #3
    Hayır bana ait değil, işin ilginci bu yazı kalkmazsa hangi siteyi banlayacak?
  • 30-04-2013, 11:59:13
    #4
    o sayfadaki adsense kodu size ait olabilir mi?
  • 30-04-2013, 13:05:52
    #5
    c0n
    Üyeliği durduruldu
    Hocam o sitedeki adsense kodu site aittir ve banlayacagı site de o sitedir. Bence o sitedeki yayıncı numaralarına bir bakın, muhtemelen sizin adsense kodunuz orada vardır.
  • 30-04-2013, 14:28:35
    #6
    yayıncı kodumu o sayfada araştırdım yok . Hem yazarkafe.com ne yapsınki benim yayıncı kodumla. Hürriyet yayın grubu sitesi sonuçta. Anlayamadım bir türlü. yazarkafe.com banlanacaksa bana neden gönderiyor onu hiç anlamış değilim.
  • 30-04-2013, 14:36:20
    #7
    ozanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yayıncı kodumu o sayfada araştırdım yok . Hem yazarkafe.com ne yapsınki benim yayıncı kodumla. Hürriyet yayın grubu sitesi sonuçta. Anlayamadım bir türlü. yazarkafe.com banlanacaksa bana neden gönderiyor onu hiç anlamış değilim.
    Adsense hesabının gösterimlerine bak. Eğer yazarkafeden gösterim almamış isen HİÇ KORKMA
  • 30-04-2013, 14:41:18
    #8
    yazarkafe.com dan gösterim alıyorum çünkü yazıları orayada ekliyorum. ordan tıklanınca sitemize geliyor. Sırf gösterim aldım diye banlamaz inşallah
  • 30-04-2013, 14:42:28
    #9
    bence bu site ( saglik-tv.net) banlanıcak eğer değişiklik yapılmassa. yazarkafe yanlışlıkla gönderilmiş.