• 11-04-2010, 14:27:30
    Merhabalar.

pirsuhaber.com yerel haber sitemde 1 yılı aşkındır emek veriyorum ve google de üst sıraya çıkarmayı başarmıştım

Kalitelihosting.net diye bir arkadaş sponsor oldu bir süre sonra site bir acılıp bir kapanmaya başladı sonra adamın resel hesabı varmiş oda silindi.

İzyapHosting ile anlaştık. Hadi para yolla para dedi ödemesini pazartesi yapacaktım. Hesabı açtı siteyi taşıdım aradan bir gün geçti site 8 saat boyunca kapalı kaldı sorunlu hostu verip parayı almakmış derdi.

Turkalb.com hemşerim guvendilsen@hotmail.com adlı birinden host ayarladı. bir türlü scripti çalıştıramadık. ordanda taşındım. ama daha dns'lerim oraya yönlü iken adam almış siteme ilaç reklami koymuş. beni rezil etti ziyaretcilerime karşı.

Servertescil.net diye biri ile reselde anlaştık ödemesini yine pazartesi yapacaktım. bugun ben sitedeyken baktım host gitti. msn de görüştüm adam hesabımı silmiş. adam diyor 600 hesap var hangisini aklımda tutayım özür dilerim diyor. neyin özrü bu

Ben artık bir şey demiyorum...
  • 11-04-2010, 14:33:37
    Dediğin firmaların en son ikisini tanıyorum, kasti olarak birşey yapmazlar.

Birazda kendinde arasanya suçu? Gidip anında parayı verip düzgün bir yerden hizmet alırsan hiç birşey olmaz.
  • 11-04-2010, 14:34:58
    1 yıllık siteniz var emeğiniz var günlük yedek almıyorsanız hatanın çoğu bence size kimseye güvenmeyeceksiniz bu devirde
  • 11-04-2010, 14:37:01
    required adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dediğin firmaların en son ikisini tanıyorum, kasti olarak birşey yapmazlar.

Birazda kendinde arasanya suçu? Gidip anında parayı verip düzgün bir yerden hizmet alırsan hiç birşey olmaz.
    +1.
  • 11-04-2010, 14:41:47
    Bahsettiğim firmalar TurkALB ve ServerTescil 'dir.

Diğerlerini bilmem o yüzden yorum yapmam doğru olmaz.
  • 11-04-2010, 14:44:35
    Geçmiş olsun. Hatayı kendinizdede aramalısınız ama hırsızın hiçmi suçu yok sözünüde unutmayalım.
  • 11-04-2010, 14:47:06
    Üyeliği durduruldu
    Required adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dediğin firmaların en son ikisini tanıyorum, kasti olarak birşey yapmazlar.

Beyefendiye elimizden geldiği kadar yardımcı olup bozuk scripti çalıştırdık, yazılımcımız ile birlikte hemde ücret ödenmeden yardımcı olduk. Reklam koyulmamış sayfanıza, ama scriptinizden(ASP) fena virüs yediğimiz söylenebilir. Şu anda kaçıncı format atışımız virüsünüz silinmiyor beyefendi, harddisk değiştiriyoruz teşekkür ederim. Hem hemşerimsiniz, hemde ücret ödenmeden bozuk scripti çalıştırdık, neden reklam koysun ki adam ? Ayrıca 4 senedir çalışıyoruz beraber, hiçbir zaman yaşamadık böyle bir olayı neden sizde oldu böyle anlamış değilim.

Anlıyacağınız ben arada kaldım, yazılımcımız ve sizin aranızda kaldım.
  • 11-04-2010, 14:48:54
    Hayırdır şu sucu kendinde ara diyen arkadaşlar acaba kendileri de mi host satiyor ?
    mahfettiler türkiyedeki hosting sektorunu bir de müşteride mi suc bulurlar ?
    Ödeme günü konuşmuşum ödeme günü gecmiş ise siler bişi diyemem... pardon ama bu işte yeni degiliz ona göre yorum yapın
  • 11-04-2010, 14:50:58
    Usta oyun oynamayalim sagolsun cok yardımcı oldu ama script mydesigndir kesinlikle sorunsuzdur.

artı virüs vardı keleminiz kusura bakmayın ama yalandir isteyen olursa verim dosyayı burda taratsınlar baksınlar.
    bu işte cocuk degiliz lütfen...

TurkALB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Beyefendiye elimizden geldiği kadar yardımcı olup bozuk scripti çalıştırdık, yazılımcımız ile birlikte hemde ücret ödenmeden yardımcı olduk. Reklam koyulmamış sayfanıza, ama scriptinizden(ASP) fena virüs yediğimiz söylenebilir. Şu anda kaçıncı format atışımız virüsünüz silinmiyor beyefendi, harddisk değiştiriyoruz teşekkür ederim. Hem hemşerimsiniz, hemde ücret ödenmeden bozuk scripti çalıştırdık, neden reklam koysun ki adam ? Ayrıca 4 senedir çalışıyoruz beraber, hiçbir zaman yaşamadık böyle bir olayı neden sizde oldu böyle anlamış değilim.

Anlıyacağınız ben arada kaldım, yazılımcımız ve sizin aranızda kaldım.