Selamlar, ilk arabam olucak, ortalama 200-350 bandında bi araç bakıyorum en azından hedef mahayetinde. Ami düşünüyordum üç aşağı beş yukarı 300-320 kadar hem elektrikli hem motor bozulmadığı sürece masraf çıkartmaz diye düşündüm. Genelde şehir içi ulaşımda kullanacağım. Linea önerisi aldım bu fiyatlara. Sizin öneriniz ne olur?
Arabadan da pek anlamıyorum bu arada belirtmek istedim. o yüzden arızaya meyilli olan araçlar istemiyorum. Öneriniz varsa çok memnun olurum.
Araç Önerisine İhtiyacım var
3
●126
- 05-06-2025, 17:41:59Az yakar çok kaçar
İşin şakası bir yana bence bu fiyata toplu taşımadan devam et hocam birazdaha birikim yapıp almayı dene bence. Miktarı küçümsediğimi düşünme hocam işin şakası bir yana son zamanlarda vergisidir, sigortasıdır, kaskosudur ayrı dert zaten birde eski araç alıcaksan sanayisidir, bakımıdır ayrı dert. He bir de son zamanlarda sürekli radardır, park cezasıdır vs. affetmiyorlar. Aldığın kadar bir o kadar da gider. O yüzden bence biraz birikim belki biraz borç harç derken temiz 1.0 clio falan baksan daha iyi olur.