Beşiktaş düğmeye bastı!
Ukrayna'dan dönmeyen Başkan Demirören'in listesi hazır.
Siyah-beyazlı kulüpte hareketli bir gün yaşanıyor... UEFA Kupası 1. Turu'ndaki Metalist Kharkiv mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yerine yeni bir hocanın getirilmesi gerektiği kulislerde konuşuluyor. Yönetimin Sağlam konusunda ikiye bölündüğü, ağırlıklı tarafın ligin hemen başındayken camiayı ve takımı tanıyan yeni bir teknik direktörle anlaşılması görüşünde birleştiği öğrenildi.
Sürekli olarak Türk takımlarının gündeminde olan Mircea Lucescu en güçlü aday görünümünde. Ukrayna Birinci Ligi'nde sezona kötü başlayan Lucescu'nun, Beşiktaş'a gelebileceğine dair umutlar yüksek. Takımla birlikte Ukrayna'dan dönmeyen Başkan Yıldırım Demirören'in listesinin ilk sırasında Rumen çalıştırıcı var.
Bu arada Mustafa Denizli'nin de, ismi geçen birkaç adaydan biri olduğu iddia ediliyor.
HABERTÜRK SPOR - Beşiktaş düğmeye bastı! spor haberi - HTSPOR
------------------------------------------------------------------------
Sağlam gidiyor, Lucescu geliyor
Metalist karşısında ağır bir yenilgi alarak Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş'ta fatura Ertuğrul Sağlam'a çıkarıldı. Yönetimin, pazartesi günü Hacettepe maçının ardından, genç çalıştırıcının yerine Mircea Lucescu'nun getirildiğini açıklaması bekleniyor.
Beşiktaş yönetimi Ertuğrul Sağlam'ın görevine son vermeye hazırlanıyor.
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulunun maç sonrasında yaptığı toplantıda yönetim kurulu üylerinin çoğunluğunun Sağlam'ın görevine son verilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine başkan Yıldırım Demirören'in Kiev'e geçtiği ve Shaktar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu ile biraraya geldiği öğrenildi.
Siyah-beyazlı takıma 100. yılında son şampiyonluğunu kazandıran Rumen teknik adamla büyük ölçüde anlaşmaya varılırken, kararın pazartesi günü oynanacak Hacettepe maçı sonrası açıklanacağı gelen bilgiler arasında...
Ertuğul Sağlam'ın Hacettepe maçında takımın başında son kez sahaya çıkması beklenirken, daha önce Shakhtar Donets'ten ayrılacağını açıklayan Mircea Lucescu Beşiktaş'ın yeni direktörü olacak.
Siyah-beyazlı takımı 2002-2004 yılları arasında çalıştıran ve siyah-beyazlı camiaya 100. yıl şampiyonluğu ile UEFA Kupası'nda çeyrek final başarısı yaşatan 63 yaşındaki deneyimli teknik adam, Beşiktaş'tan önce de Galatasaray ile 1 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final sevinçleri yaşamıştı.
http://www.ntvspor.net/pages/28356.ASP
Beşiktaş düğmeye bastı! | Sağlam gidiyor, Lucescu geliyor
37
●1.658
- 03-10-2008, 23:57:02futbol oynamakla oynatmak arasındaki farkı bilemeyenlerin yöneteceği takımdan hayır mı gelir yahu 2 sezondur hal ortada, bir gün Beşiktaşın böyle çoluk çocuğun eline düşeceğini sözyleseler inanmazdım, koca beşiktaşı yönetenlere bak neyse bunlar bir ders olsun diyelim sonuçta kaçana ağlamanın anlamı yok
- 03-10-2008, 23:59:59Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Gene kabak Ertuğrulun başına patladı.Onun gibi hoca var mı be Türkiye'de ..
Demirören futboldan ne anlıyor ki yıllardır orda duruyor.Yine kesiyor bileti birilerine.Kendisi sütten çıkma ak kaşık ya..
O oldukca bjk zaten başarılı olamaz,ister mourinhoyu getirsin ister fergusonu getirsin. - 04-10-2008, 00:00:11Kendisi neden daimi Ukrayna'ya yerleşmeyi düşünmüyormuş başkanın da Ertuğrul'a kestiler hesabı..
Hoş Ertuğrul Beşiktaş için gerçekten erken yapılmış bi' tercih idi , tıpkı Rıdvan Dilmen , Oğuz Çetin ve diğerleri gibi.. Lucescu'da gelse başkasıda gelse takımda takım ruhunu oturtacak bi' yönetim olmadıktan sonra bi' yere varamayız.. - 04-10-2008, 00:26:59demirören yetmiyomuş gibi sinan enginde geldi zaten tam oldu . bunlar varken dünya karmasıda yapsanız takımı bi cacık olmaz
ancak düğmeye basar durursunuz.