Merhaba,
3 adet oluşturulacak markanın projesinde kullanılmak üzere 1 adet sunucu teklifi alınacaktır. Kesinlikle şirket adına fatura kesecek şirketlerce teklif beklenmektedir. Birinci önceliğim verimerkezlerinden direk teklif yapılması.
8/16 çekirdek kapasitesinde Performans+Güvenlik RAID seviyesinde bir sunucu gerekmektedir, en düşük 4 diskli. RAM minimum 16 GB düzeyinde olmalı. Proje beklenen hedefe ulaştığında sunucu ihtiyacı artabileceği için sistemin arttırılabilir özelliklerde ve yeni bir sunucuyla birleştirilebilir olması önemli bu sebeple raf tipi sunucular tercih sebebidir.
Ayrıca sunucu satın alma + co-location hizmeti de düşünülmekte bu sebeple donanım&sunucu barındırma hizmeti sağlayan arkadaşlar da ihtiyaçlara uygun cihaz ve co-location teklifleri yaparlarsa memnun olurum.
Co-location anlık minimum 1.000 üzeri ziyaretçiyi kaldırabilecek hat seviyesinde olmalı.
Teklifleri ercument[at]olcer.net adresine resmì teklif e-postası olarak gönderebilirseniz memnun olurum.
İyi çalışmalar.
Şirket İçin Sunucu(Kiralam&Satın Alma) Teklifi Alınacaktır
9
●796
- 14-12-2012, 12:01:13Fikriniz için teşekkür ederim.
Özellikle verimerkezlerinden teklif beklediğimi altını çizerek belirtiyorum tekrardan.
Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 14-12-2012, 12:20:35Konu linkini şirketimizin satış temsilcisi Ali beye e-posta ile gönderdim. Size e-posta atarak gün içinde teklif sunacaktır.ITManager adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aradığınız hizmeti bulmanız dileği ile iyi çalışmalar. - 14-12-2012, 13:05:42E-posta tarafıma ulaştı ilginiz için teşekkür ederim.
Tekliflerin devamın e-posta adresime beklemekteyim.
İyi çalışmalar.
Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 14-12-2012, 13:28:02Dönüş yapılmıştır teşekkür ederim ilginiz için.
Teklif alımı devam etmektedir.
NOSET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 16-12-2012, 00:41:15
