• 15-07-2021, 04:12:06
    Merhaba,

Instagram geçen haziran ayında yeni API versiyonuna geçtiğini, facebook üzerinden uygulamanızı oluşturabilirsiniz diyerek yayınlamış.
    Bir sorum var, sunucu IP'si ile 5 dakikada bir ortalama 10 hesap için olacak şekilde istek atarak sorgu yapmak için ne yapmalı? Access token almak için baya uğraştıracaklar gibi, limitlerini tam bilmiyorum. ?__a=1 üzerindeki json çıktısını nasıl alabiliriz ban yemeden, proxy vs ile deneyen var mı? Farklı bir yöntemi var mıdır?

Sadece profillerin gönderi sayısı çekilecek ve gizli olmayacak profillerin hiç biri.

Teşekkürler, hayırlı geceler.
  • 15-07-2021, 04:17:22
    Python Coder
    AhmetCakmak0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

Instagram geçen haziran ayında yeni API versiyonuna geçtiğini, facebook üzerinden uygulamanızı oluşturabilirsiniz diyerek yayınlamış.
    Bir sorum var, sunucu IP'si ile 5 dakikada bir ortalama 10 hesap için olacak şekilde istek atarak sorgu yapmak için ne yapmalı? Access token almak için baya uğraştıracaklar gibi, limitlerini tam bilmiyorum. ?__a=1 üzerindeki json çıktısını nasıl alabiliriz ban yemeden, proxy vs ile deneyen var mı? Farklı bir yöntemi var mıdır?

Sadece profillerin gönderi sayısı çekilecek ve gizli olmayacak profillerin hiç biri.

Hocam python webscraping ile bunu kolayca yapabilirsiniz diyedüşünüyorum,phpde nasıl olur bilmiyorum ama python isterseniz yardımcı olabilirim
  • 15-07-2021, 04:21:59
    keremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam python webscraping ile bunu kolayca yapabilirsiniz diyedüşünüyorum,phpde nasıl olur bilmiyorum ama python isterseniz yardımcı olabilirim
    Pm gönderdim. Kısa bi beyin fırtınası yapalım, işimize yararsa neden olmasın
  • 15-07-2021, 04:24:32
    ReH
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    AhmetCakmak0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

Biz onu nodejs ile sunucuda tarayıcadan login olup ?__a=1 e gidip çıktıyı sayfaya yazdırarak yapıyoruz yoksa zaten sürekli user patlıyor
  • 15-07-2021, 04:35:38
    ReH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biz onu nodejs ile sunucuda tarayıcadan login olup ?__a=1 e gidip çıktıyı sayfaya yazdırarak yapıyoruz yoksa zaten sürekli user patlıyor
    Curl tarafında session bilgileriyle vs de işin içinden çıkamadık. Sanırım API'ye yönelmek şart gibi.

Teşekkürler
  • 15-07-2021, 04:55:52
    Üyeliği durduruldu
    PM Atın yardımcı olayım hocam.
  • 15-07-2021, 05:02:51
    umutwtf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    PM Atın yardımcı olayım hocam.
    PM gönderdim üstad 👍 Teşekkürler.