• 20-03-2020, 11:51:20
    Merhabalar, instagram ve youtube apilerine hakim php uzmanı arıyorum. İşi bilen birisinin hızlıca halledebileceğini düşünüyorum.

Mantı şu şekilde.Sosyal medya paket satış scriptim var üyelik gerektirmeyen. Ödeme sayfası için şunu yaptıracağım.
    Instagram takipçi satın alınca 1. sayfada instagram kullanıcı adı girecek 2. sayfada instagram hesap resmi çıkacak.
    Instagram beğeni satın alınca 1. sayfada instagram kullanıcı adı girecek 2. sayfada kişinin resimleri açılacak kişi resimleri seçecek.
    Instagram izlenme içinde aynı şey.
    Youtube abone satın alınca 1. sayfada youtube kanal url girecek 2. sayfada kanal resmi ve kanal ismi çıkacak.
    Youtube izlenme satın alınca 1. sayfada video url girecek 2. sayfada kanal resmi ve video ismi çıkacak.
    Youtube beğeni satın alıncada aynı şey.

Siz sadece bunları yapacaksınız api bağlantısı filan yok. Ödeme kısmına gelince link ile ödeme sayfasına gidecek ayrıntılısı birşey yok.

Bütçe 350 Tl.
  • 20-03-2020, 21:25:35
    350 tl ile bu kadar şeyi yaptıracak adam bulursanız ben de arıyorum öyle birini.
    • LENOX
    LENOX bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 20-03-2020, 23:17:29
    Üyeliği durduruldu
    Kriz zamanında evde oturduğumuz yerde yapacağız hocam yapacak birşey yok detaylı pm alabilirmiyim ?
  • 22-03-2020, 13:17:17
    Bütçemi biraz daha zorlayabilirim diyorsanız pm atın hocam