Merhaba,
Daha önce amazon selling partner api ile geliştirme yapmış tecrübeli kişiler ile görüşme yapmak istiyorum. Ellerinde hazır kodu olanlar tercih sebebim.
İlgili arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
Amazon Selling Partner API ve Amazon Ads API (PHP)
3
●204
-
20-07-2022, 23:10:32
-
21-07-2022, 19:31:20Detay alabilir miyinMesutEyrice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-
21-07-2022, 20:10:41Merhabalar hazır kod yok ancak api dökümantasyonu varsa elinizde problemsiz entegrasyon yapabiliriz
-
21-07-2022, 20:43:05https://developer-docs.amazon.com/sp-api/docs dökümantasyon burada,Birim Ajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi çok fazla vaktim yok bu konuda hazır daha önce apiyi kullanmış ve rate limitlerine bağlı multi account yönetimi sağlamış tecrübeli birileri daha hızlı işimi çözecektir. Ayrıca gelen değerlerin tam olarak amazondaki karşılıklarını bilmesi benim için önemli noktalar. Bu yüzden daha önce yazmış kişiler çok hızlı şekilde entegrasyonu sağlayabilir. Ayrıca front veya db işlemlerine gerek yok. API den ilgili methodların yazılması ve sonuç olarak json veya array döndürmesi yeterli geri kalan işlemleri istemiyorum.