• 28-02-2019, 23:14:00
    Türkiye'den binlerce kişi artık ödemelerini Shopier ile Rahat ve Güvenli bir şekilde alıyor.

Peki kendi web sitenizden kolayca sadece api kodları ile kolay ve zahmetsizce ödeme alabileceğinizi biliyormuydunuz?

Sistemin İşleyişi(Çalışma mantığı): Müşteri'niz sitenize geldiğinde ödemek istediği tutarı ilgili form'a girer.Daha sonra ödeme shopier sunucularına gönderlir.Müşteri ödemesini tamamlamasının ardından,geri web sitemize yönlendirilir.Ve ödemesi hesabına otomatik işlenir.İşte bu kadar kolay.

Demo Sitesi İçin Tıklayınız

Sistemin Dezavantajları
    1. Shopier tarafından kesilen komisyonları müşterilerinize yansıtabilirsiniz.
    2. Ödemeleri tek tek hesaplara eklemeniz gerekmez.Sistem ödeme sonrası otomatik ekler.
    3. Açık kaynak olması,Hız ve kolay kurulum sağlar.
    4. Tüm SMM panellerle uyumludur(PHP dili ise).
    HERŞEY DAHİL FİYAT

Kurulum + Modül = 130 TL'dir.

Modül = 85 TL'dir.
    (Pazarlık yapılabilir).

İLETİŞİM
    E-Posta : info@sitwins.com

Whatsapp : 05358109848

Referanslarımız
    Salavaro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güvenli hizmet.15 dk da entegre edildi.SÜPER.
    Kara_Kava adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kurulum dahil yapıldı.Çok ilgililer.Kesinlikle öneririm.
    Konya_NET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hızlı kurulum.Üstün hizmet.Daha iyisini bulamazsınız.
  • 28-02-2019, 23:16:28
    Üyeliği durduruldu
    hocam shopierden ne farkı var bunun anlamadım ben. Shopierdede sipariş linkini sattığımız şeye ekliyoruz shopiere yönlendiriyor tek farkı omu
  • 28-02-2019, 23:19:07
    Lolita adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam shopierden ne farkı var bunun anlamadım ben. Shopierdede sipariş linkini sattığımız şeye ekliyoruz shopiere yönlendiriyor tek farkı omu
    Hocam sitenizde sanal pos varmış gibi ödeme alabiliyorsunuz.Üstelik ödeme sonrası geri web sitesine yönleniyor.Bakiyesi hesabına otomatik yükleniyor.Sipariş linkinde bunları yapamazsınız.
  • 28-02-2019, 23:20:26
    Lolita adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam link vs uğaşmıyorsunuz girilen üçret olarak çekim yapılır konuda demo var demoya tıklarsanız ne demek istediğimi anlarsınız
  • 28-02-2019, 23:28:04
    Platin üye
    selamlar açık kaynak kodlu mudur?
  • 28-02-2019, 23:30:41
    merner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    selamlar açık kaynak kodlu mudur?
    Evet.Açık kaynak kodludur.
  • 28-02-2019, 23:36:31
    Platin üye
    gelir_ortagim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet.Açık kaynak kodludur.
    pm gönderdim.