• 02-07-2014, 09:31:37
    Arkadaşlar merhaba. AKINSOFT Wolvox ERP programını kullanıyoruz. Burda teknik takipleri vs yapıyoruz. Birde web sitemiz var. Benim yapmak istediğim şey bu programdan verileri veritabanına çekip Sitede örn müşteri ona verdiğimiz kodu girdiğinde ürün nerde yapıldı mı yoksa hala beklemede mi gibi bilgileri görebilsin istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Aklımda firebird ile ilgili tek bişey bile yok. Bilen arkadaşlar yol gösterirlerse çok sevinirim.
  • 02-07-2014, 10:52:58
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    "AKINSOFT Wolvox ERP" programı Windows tabanlı bir program sanırım? Bir ihtimal "COM" ile yapabileceğinizi düşünüyorum.
  • 02-07-2014, 11:31:18
    saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "AKINSOFT Wolvox ERP" programı Windows tabanlı bir program sanırım? Bir ihtimal "COM" ile yapabileceğinizi düşünüyorum.
    Evet windows tabanlı bir program. COM'a hemen bakıyorum.

Başka yöntemler varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 02-07-2014, 13:48:14
    Database bağlantısı vardı diye biliyordum, ama php yok. Akınsoft wolvox hariç hemen hepsini kullandım ama php bağlantısı olmuyor diye biliyorum.
  • 02-07-2014, 13:55:13
    delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Database bağlantısı vardı diye biliyordum, ama php yok. Akınsoft wolvox hariç hemen hepsini kullandım ama php bağlantısı olmuyor diye biliyorum.
    Bende php olmıcağını düşündüm ama varmış bide ne olduğunu bulabilsem süper olucak
  • 02-07-2014, 17:00:27
    Akınsoft'ta çalıştım web yazılım departmanında ne yapmak istiyorsun wolwox'tan çok veri alışverişi yaptım.Yapacağın şey basit aslında firebird bağlanabilirsin php ile daha sonra ne yapacaksan yaparsın.

http://php.net/manual/en/function.ibase-connect.php
  • 02-07-2014, 17:40:38
    CodeMaster_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Akınsoft'ta çalıştım web yazılım departmanında ne yapmak istiyorsun wolwox'tan çok veri alışverişi yaptım.Yapacağın şey basit aslında firebird bağlanabilirsin php ile daha sonra ne yapacaksan yaparsın.

http://php.net/manual/en/function.ibase-connect.php
    İlginiz için çok teşekkür ederim. Ö.M Attım yardımcı olursanız sevinirim.