• 14-03-2013, 01:11:06
    Projenin kisa aciklamasi otopark bilet satis projesidir.
    Projede Oracle Database kullanilacaktir.

Internet sayfasinda gorunecek olan kisim musterinin bir il altinda bolge secip altindaki butun kayitli otaparklarin listesini listelendigi ve buraya istedigi tarih bilet alimini saglamasidir.
    bilet alimi kredi karti ile satin alinacaktir.
    Satin alimi sonunda kullaniciya print edebilecegi bir barkod olusturulmalidir.

Panel iki ayri kullanim icermektedir Admin Ve Kullanici olarak.

Admin :
    yeni il girilmesi ,editlenmesi ,silinmesi
    yeni bolge girilmesi,,editlenmesi ,silinmesi
    yeni otopark girilmesi,,editlenmesi ,silinmesi
    otoparktaki kapilarin tanimlanmasi,,editlenmesi ,silinmesi
    bu alanlara kullanici tanimlanmasi ,,editlenmesi ,silinmesi
    fiyatlarin ayarlanmasi.(Raporlama kismindaki acikladigim tip araclarin ayri fiyatlarinin olmasi ve bunlarin editlenebilmesi.)

Kullanici :
    kullanicinin yetki atanmasi
    orn : belirli bir ile atanan kullanici o ilin altindaki butun bolgeleri ve bolgelerin altinda butun otoparklarin ve otaparkin icersindeki kullanicilarin raporlamasini alabilecektir.

Raporlama
    bu otoparklarda arac ve yaya girisi soz konusudur.
    Otobus ,Minubus Otomobil ve motorsiklet.
    Yaya ,Ogrenci ,Engelli(VIP)
    raporlamada kac araba ,otobus motorsiklet vs . bilet satin aldigi ve kisi bazinda bilet aldigi
    kullaniciya YETKISI (yetki bolumunde acikladim) dogrultusunda raporlanacaktir.

YETKI atamasi :
    hepsini gorebilcek en ust makam.
    il kullancisi
    bolge kullancisi
    otapark genel kullanicisi
    otopark kapi calisani.

kullanici sadece kendi yetkili oldugu alanin raporlamasini gorebilecektir.
    orn : kapi calisani sadece kendi raporunu gorebilecektir.otopark genel kullanici o otaparkin butun calisanlarinin ve otaparkin genel raporuna ulasabilecektir.Hepsine gorebilecek en ust makam butun il bolge ve otaparklarin genel raporunu ve tikladigi ilin raporu tikladigi bolgenin raporu sekilde bir raporalmaya ulasabilecektir.

Tasarim
    Site tasarimi nerdeyse yoktur.Logo Mevcuttur.
    Basit bir tasarim yeterli olacaktir.Uzun uzun css programlamayacagiz.

Otoparklardaki bileti okuyacak ve kullanildi olarak isaretleyecek ve bariyer kapi sistemini acacak program tarafimca c# .net te gelisirilecektir.
    Dolayisiyla bu projeyi kabul eden arkadasla entegre ,iletisimde olarak proje gelistirlecektir.
    Kendimde programci oldgumdan fakat bu proje ve diger projelerdeki zaman yetmezliginden dolayi calisacagim arkadasla uzun vadeli isler paylasabilecegimden.Iletisimi duzgun ve isine onem veren kisilerin bana ulasmasini bekliyorum.
    Fiyati sizin bana iletmenizi bekliyorum.
    Teslimat suresi : 20 gundur. Sadece 1-2 gun toleransim vardir.(sozlesme yapildigindan dolayi surede oynama yapamayacagim.Sure konusunda tam dogru bir tahmin bekliyorum)
    Bu okudugunuz proje aciklamasinda anlasilmayan havada kalan kisimlar var ise tekrardan ayrintilari konusabiliriz.
    Ve evet kesin yapabilirim.Bu surede derseniz
    Bana Mail yoluyla her saatte ulasabilirsiniz [ berkayaksoy@Gmail.com ]

Hemen sizinle calismak isterim
    Iyi Calismalar
    BERKAY AKSOY
  • 14-03-2013, 03:09:02
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ksuura bakmayın, kafama takıldığı için soruyorum.
    Neden Oracle? Özel bir sebebi var mı?
  • 14-03-2013, 08:14:20
    erhanmese adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ksuura bakmayın, kafama takıldığı için soruyorum.
    Neden Oracle? Özel bir sebebi var mı?
    Sanırım bu yüzden

Alıntı
    Otoparklardaki bileti okuyacak ve kullanildi olarak isaretleyecek ve bariyer kapi sistemini acacak program tarafimca c# .net te gelisirilecektir.
  • 14-03-2013, 16:00:01
    hayir calistigimiz firmanin oracle database i var orda saklamak istiyorlar ! cok buyuk bir ag da islem yapilacagi icin..
  • 14-03-2013, 21:32:26
    Oracle database hakkinda ufak bilgiler paylasabilirim .Bilgisayara kurulumu ve kendi makinemde xammp php server ile php connecetion stringi gibi ..kendim baglanmayi basarabildim .

zaten diger butun komutlar normal database select vs.vs.vs
  • 15-03-2013, 17:21:46
    Üyeliği durduruldu
    neden php?
  • 15-03-2013, 20:36:52
    php ye biraz hakimim ondan dolayi
  • 16-03-2013, 18:19:13
    yazabilecek kimse yok mu ?