• 26-12-2019, 12:00:24
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Nic.TR Domainlerinizi Domain Name Api’ye ÜCRETSİZ Transfer Edin!

    TR Alan Adlarınızı Domain Name Api'ye
    ÜCRETSİZ TRANSFER EDİN!


    21 Aralık 2018 tarihinde imzalanan sözleşmeye göre ODTÜ (NicTR), ".tr" Kayıt Otoritesi yetkisini, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)'na devrediyor.
    Bu nedenle 23 Aralık 2019 tarihi itibariyle NIC.TR üzerinde bulunan .TR uzantılı alan adlarının, kayıt operatörlerine transfer edilmesi gerekmektedir.

    Siz de .TR uzantılı alan adlarınızı, En iyi Domain Reseller şirketi Domain Name Api'ye ÜCRETSİZ transfer edin.

    .tr api entegrasyonu sadece Domain Name Api’de

    NASIL TRANSFER EDEBİLİRSİNİZ?


    Domainlerinizi Bir Kaç Adımda Kolayca Atak Domain Name Api’ye Taşıyın
    • NIC.TR hesabınıza giriş yaparak, AKTARIM İŞLEMLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ alanına tıklayın.
    • Listeden aktarım için uygun olan alan adlarınızı seçin.
    • Kayıt Operatörü Seçimi alanından Atak Domain Hosting Ltd. Şti (Domainnameapi.com) seçin ve DEVAM ET butonuna tıklayın.
    • Otomatik olarak yönlendirileceğiniz Atak Domain transfer ekranına geleceksiniz.
    • Domain Name Api linkine tıklayın telefonunuza gelen AKTARIM ONAY KODU girerek işlemi tamamlayın.
  • 26-12-2019, 12:13:55
    #2
    Bu firma da yaklaşık 100 adet domainimiz bulunmakta. Güvenilir bir firma her an istediğiniz desteği kolayca alabiliyorsunuz.
  • 26-12-2019, 12:26:50
    #3
    Merhaba burda bana göre yannış bir bilgi var sizi kötülemek için söylemiyorum yannış anlaşılmasın .

    Bu nedenle 23 Aralık 2019 tarihi itibariyle NIC.TR üzerinde bulunan .TR uzantılı alan adlarının, kayıt operatörlerine transfer edilmesi gerekmektedir. Bu Kısım yannış bana göre

    https://www.nic.tr/ Açıklamasından bir kısım

    Üniversitemiz, 21 Aralık 2018 tarihinde imzaladığı sözleşme ile ".tr" Kayıt Otoritesi yetkisini, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)'na devretmiştir. Sözleşme gereği, 2020 Ağustos ayında Nic.TR sisteminin kapatılması ve .tr Ağ Bilgi Sistemi'nin (TRABİS) faaliyete geçmesi öngörülmektedir. İnternet Alan Adları Tebliği'nin Geçici 4 üncü maddesi gereğince TRABİS, BTK tarafından ilan edilmesini müteakip faaliyete geçecektir. İnternet Alan Adları Yönetmeliği'nin Geçici 1 inci maddesinin altıncı ve yedinci fıkralarına göre ise TRABİS faaliyete geçtiğinde Nic.TR'de kayıtlı olan tüm alan adları sahiplerinin bir kayıt kuruluşunu seçmeleri, herhangi bir kayıt kuruluşu bulunmaması durumunda ise söz konusu alan adlarına ilişkin işlemlerin doğrudan TRABİS vasıtasıyla yürütülmesi gerekmektedir.


    Yannış anlamışsam lütfen düzeltelim
  • 08-02-2020, 15:47:43
    #4
    Üyeliği durduruldu
    İlginiz için teşekkürler. Süreç 23 Aralıkta başladı. 3 ay içerisinde domain taşıma işlemi tamamlanması öngörülmekte. Bundan dolayı bu şekilde ifade kullandık.