• 28-02-2009, 02:25:00
    Gerçekten de kaliteli ve titiz çalışmalar.Ellerinize sağlık.
    Ayrıca, kafama takılan bir sorunun cevabını sitenizde dolaşırken - Webteders.com - buldum.Teşekkür ediyorum.
  • 28-02-2009, 02:55:33
    Güzel çalışmalar var başarılar dilerim.

Saygılar.
  • 02-03-2009, 20:35:01
    NAME adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kaLite koyuyor...
    cmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten de kaliteli ve titiz çalışmalar.Ellerinize sağlık.
    Ayrıca, kafama takılan bir sorunun cevabını sitenizde dolaşırken - Webteders.com - buldum.Teşekkür ediyorum.
    Mr.Darkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel çalışmalar var başarılar dilerim.
    Saygılar.
    teşekkürler

Son işimde detaylı bir teknik servis uygulaması geliştirdim. e-terknikservis.net'e bir logo çalışması, web tasarımı ve yazılım uygulaması yapıldı.
    LOGO ÇALIŞMASI :

FİRMA KONSOLU :

• 02-03-2009, 21:08:18
    Tüm işleriniz harika olmuş, özellikle son çalışmanız. Başarılarınızın devamını diler, tebrik ederim.
    Dersler içinde teşekkür ederim.
    Edit:
    Tavsiye: tarih seçimlerini http://www.kelvinluck.com/assets/jqu...aultToday.html burdaki gibi yaparsanız daha kullanışlı olur kullanacak kişi için.
  • 02-03-2009, 21:34:14
    OfisSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    teşekkürler
    Son işimde detaylı bir teknik servis uygulaması geliştirdim. e-terknikservis.net'e bir logo çalışması, web tasarımı ve yazılım uygulaması yapıldı. Ana sitenin tasarım şablonuda tamamlandı firmadan içerik bekleniyor. Demoyu Firma Konsol Girişi buradan inceleyebilirsiniz.
    LOGO ÇALIŞMASI :

FİRMA KONSOLU :
    yazılım size mi ait
  • 03-03-2009, 00:33:15
    @ysf :

Evet yazılım ve tasarım bana ait. Zaten asıl alanım yazılım ama çok şükür tasarım yeteneğimizde var kendimiz pişirip, kendimiz yiyiyoruz.
  • 13-03-2009, 06:55:04
    Lise, İlköğretim Okulu ve Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğünden olmak üzere 3 web sitesi talebi almamızın ardından, Ofis Soft Okul Portal v1'i geliştirdik ve her siteye farklı temalar hazırlayarak sitelerin ikisini yayına soktuk.

Ofis Soft Okul Portal v1 ile admin panelinden kontrol edilen özellikler ;

- Haber Ekle/Düzenle/Sil
    - Sınırsız kategori, alt katagori ve içerik ekleme.
    - Fotoğraf Albümü yönetimi
    - Ziyaretçi defteri yönetimi.
    - Haber yorumlarının yönetimi.
    - Personel kategorilerinin ve personellerin yönetimi. (Müdür, Müdür Yardımcıları, öğretmenler vb...)
    - Sınıfların ve Öğrencilerin yönetimi. (Yeni Sınıf Ekle/Düzenle/Sil - Öğrenci Ekle/Düzenle/Sil)
    - Duyuru panosuna duyuru Ekle/Düzenle/Sil
    - Anket Ekle/Düzenle/Sil
    - Modüllerin aktif hale getirilip, kapatılabilmesi. (Anket, Günün sözü, Meb Haber Bandı vb...)
    - Site başlığını düzenleme, upload yapabilme vb... işlemler

Balıkesir - Susurluk Mehmetçik İlköğretim Okulu

Balıkesir - Susurluk Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Resmi Web Sitesi

• 25-03-2009, 19:45:22
    Susurluk Ticaret Odası'nın resmi web sitesinin web tasarım ve web yazılım çalışmaları tamamlandı. Yazılım alt yapısı olarak kendimizin geliştirdiği Ofis Soft CMS Portal kullanıldı ve ticaret odasına özel yeni modüller oluşturuldu.

Susurluk Ticaret Odası Resmi Web Sitesi