Allah acil şifalar versin hocam dualarımız çocuğunla. Allah tüm cocuklarımızı korusun.
Rabbim acil şifalar versin hocam
Allah acil şifalar versin, tez vakitte iyileşirsiniz ikiniz de inş.
Hocam Allah acil şifalar versin.
Güzel kardeşim Rabbim acil şifalar versin dualarımız seninle.
Allah acil şifalar versin...
Allah acil şifalar verdin. Dualarımız sizlerle. Umarım herhangi bir şey olmadan ufak çaplı atlatır Dora da.
Hocam çok üzüldüm ya, Allahım Şafi adıyla şifalandırsın inşallah. Dualarımız sizinle. Bizi de bilgilendirin
hastalık tekrar tırmanışa geçiyor :/ Dualarımız sizlerle.
Cok geçmiş olsun Allah sifa versin
Allah acil şifalar versin.
Allah acil şifalar versin

Rabbim şifasını versin biran önce sağlıklı şekilde yanınıza gelmeyi nasip etsin.
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Allah acil şifalar versin kardeşim. Dualarımız küçük dora ile olacak umarım çabucak atlatır kardeşimiz.
Güzel kardeşim Rabbim acil şifalar versin dualarımız seninle.
Hocam bizi de bilgilendir kücücük bir bebek daha o ALLAH'ım korusun.
Çok geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin
Allah şifa versin, geçmiş olsun hocam
Allah şifa versin. Bayramınız tekrar sevince dönüşsün inşallah
Allah acil şifalar versin, geçen sene kurban bayramında benim oğlum da Covid olmuştu. Yaşadığınız duyguyu, korkuyu ve endişeyi çok iyi anlıyorum.
Moralinizi yüksek tutun çocuklar genelde daha rahat atlatıyor.
Allah yardımcınız olsun.
Allahım acil şifalar versin hocam. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah miniğimiz. 🙏🏻
Çok geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin hastalık yüzü göstermesin hiçbirimize inşallah.
Allah acil şifalar versin hocam
Allah' ım ikinize de şifa versin hocam.
Allahım acil şifalar versin hocam, yüreğinizi ferah tutun.
Dora ve hasta olan herkese Rabbim şifa versin.
Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanında iyileşir.
Kızım geçen sene bizden sonra pozitif olmuştu, bizim aksimize pozitif olduğunu bilmesek anlayamaz haldeydik. Çocuklar kolay atlatır ki Doralar güçlüdür, sizden kolay atlatır.. inanın
Rabbim şifa versin.
Ben bu hastalıkla ilgili çok fazla şey yaşadım, bilen bilir. Herhangi bir konu ile ilgili kafanıza bir şey takılırsa ve istişare etmek isterseniz bana yazmaktan çekinmeyin.
Allah acil şifalar versin, dualarımız sizinle.
Çok geçmiş olsun hocam, acil şifalar diliyorum.
Geçmiş olsun hocam. İnşallah siz de oğlunuz da rahat atlatır. Bebekleri fazla etkilemiyor bence içiniz rahat olsun. Bu arada aşılı mıydınız? Şu sıralar aşılılarda ciddi bir covid artışı var.
Allah acil şifalar versin hocam.. tez zamanda toparlaması dileği ile..
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Hocam psikolojik olarakta düşmeyin sakın. O da çok etkili oluyor.
Geçmiş olsun, bizim oğlan ben ve annesi de corona olduk 8 aylıktı, bakıcıdan bulaştı. Sadece 1 gece ateşlendi ve bizden önce iyileşti. Merak etme anne sütünden dolayı onlar senden benden dirençli, kısa zamanda normale dönecektir.
Rabbim acil şifalar nasip eylesin rabbim çocukları bebekleri korusun duam seninle.
Sende çocuğunda devrimlerinde sevdiklerinde iyi olur inşallah bir ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı yaşarsınız inşallah allah'a emanet ol
acil şifalar dilerim, iyi düşünün hocam, arkadaşın dediği gibi anne sütüyle beslenen bebeklerin bağışıklıkları sizden benden sağlam oluyor, sizden daha çabuk toparlar
@Dora; çok geçmiş olsun. benzer bir süreç atlattık. bizim doktorumuz herhangi bir ilaç takviyesi almadan anne sütü ile daha hızlı iyileşeceğini söyledi öyle de oldu hem annemiz hem bebeğimiz emzirme sayesinde çok daha hızlı atlattı. bu tip bir detayı doktorunuza danışarak uygulabilirsiniz. dularım sizinle Allah yardımcınız olsun çok çok geçmiş olsun.
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah.
Yapabileceğimiz bir şey varsa burdayım.Eminim r10da gerekeni yapar .
Allah sizlere acil şifa versin.Geçmiş olsun.
Allahtan acil şifalar dilerim size ve yavrunuza.
Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah en kısa sürede eskisinden daha sağlıklı şekilde ayağa kalkar. O küçük bedenlerini gördükçe insan kahroluyor çok iyi biliyorum ama çocuklarımız güçlüdür inşallah en kısa sürede toparlayacaktır.
Ben de birkaç gündür oldukça ağır şekilde geçiriyorum şimdi eşime de geçti maalesef.
Fiziki olarak yanınızda olamasakta eğer yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka söyleyin maddi/manevi yanınızdayız.
Rabbim acil şifa versin ailenize ve size.
çok geçmiş olsun hocam,umarım bian önce düzelir
Rabbim şifa versin inşallah Yeğenimize. Size bağışlasın ve ömrünün sonuna kadar mutluluklar huzur sağlık saadet versin inşallah.
Allah acil şifalar versin inşallah...
1.5 yaşına kadar sanırım çocuklar biraz ağır atlatıyor
Umarım iyi olur.
geçmiş olsun, iyi akşamlar.
Çok geçmiş olsun onlar zaten melekler o nedenle onların bizden iyi koruyanlar kollayan var 🙂 bizde korona olduğumuzda 2 defa oğlumuz oldu çok küçüktü sadece parol şurup vermiştik ateşi düşsün diye . Şükür atlattık. Yinede çok çok geçmiş olsun biciriga
Dostum Allahım şifalar versin dualarım seninle
ALLAH'ım ağzınızın tadını bozmasın. Sağlık ve afiyet ihsan etsin inşallah ...
Allah'tan acil şifalar diliyorum. Umarım tez vakitte capcanlı bir hale gelir. Çok zor... Allah yardımcın olsun. Kimseye göstermesin.
Çook geçmiş olsun hocam, çocuklar çok daha rahat atlatıyor. İçiniz rahat olsun Dora çok daha kolay atlatır

Sizde umarım kısa zamanda iyleşirsiniz, çok geçmiş olsun tekrar.
Allah acil şifalar versin hocam.
Rabbim şifa versin ikinize de..
Allah şifa versin hocam bu corona bu aralar yine revaçta dikkatli olmak lazım
@Dora; hocam son durum nedir ? Var mı yapabileceğimiz bir şey maddi manevi ?
Allah acil şifalar versin geçmiş olsun.
Hepimizden teker teker Allah razı olsun arkadaşlar. Ayağınıza taş değmesin.
Kayınbabamla konuştuk 1 saat sonra doktor gidebilir derse eve gelecekler tedaviyi evde devam edicez ekstra ateşlenme veya farklı semptom göstermezse inşallah.
Geçen seneki gibi değilmiş bu virüs çocuk ve bebeklerde çok zorlayıcıymış şuanda.
Vaka sayıları tekrardan ciddi anlamda artmış.
Oğlum Doram da inşallah sizlerin duaları ve rabbimin izniyle iyileşicek.
En kötü hissetiğim durum ben evden çıkamıyorum başka insanlara zarar vermemek için oğlumun yanında olamadım bir baba için çok zor bir durum bu.
Devlet hastanelerinde durum ciddi anlamda karışık curcuna kimse kolay kolay çocuğunu imkanı varsa götürmek istemez çok kalabalık vs vs vs.
Özel hastanelerde ben ve ben gibi dar ve orta düzey geliri olanlarıda ciddi anlamda zorlar belini büker.
Ben bir tecrübe kazandım bu durumdan imkanı olan ben gibi rezillik çekmemek için bebeklerine minnaklarına özel sigorta yaptırsın.
Duanız oğlumla olsun iyiki varsınız.