Clipton adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam
Brenline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Allah şifalar versin
Yazilimapp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Emka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok çok geçmiş olsun 🤲🏻
Sazlon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden korusun inşallah.
RocksoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam
Kadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
mustafams adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin
ezaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
tryxdd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun dikkat edin hocam
OsmanAkcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam
caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Kazayı yaptıktan sonra hastaneye ve eve geçene kadar her yerim bu kadar sızlamıyordu sızılar yeni başladı. Artı olarak gözümü ne zaman kırpsam o sahne geliyor aklıma.

recepasann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun, uzun süredir o çalışma devam ediyor ve ara ara tabelalar ve dubalar ile belirtiyorlardı. Sizin kaza yaptığınız yere gelmeden önceki virajda da dün gece dubalar vardı kazılan kanallardan uzak tutmak için. Bir avukata danışmak lazım yolun videosunu da çekin kanıt olarak kalsın.
Teşekkür ederim hocam, ben buradan geçmeyeli aylar olmuştur belki. Yokuş çıktığımız bir yol var ya, orada dubalar hep sağ şeritte düşmüşlerdi. Rüzgardan savruluyorlardı hatta. Orada aslında bir şey olacağını farketmeliydim :/ tekrar teşekkür ederim.

serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Büyük geçmiş olsun.
Yollara atılan, çalışma yapılan ama bir uyarı levhası konulmadan bırkılan say say bitmeyecek şeylerin ölümcül sonuçları olabiliyor. Şöyle ciğerden gelen bir geçmiş olsun dilemek istedim.

Uyarı, şerit bir şey yoksa ve kanıtlayabiliyorsanız hakkınızı arayın mutlaka.
Çok teşekkür ederim hocam, bu arada yeni görevinizde başarılar dilerim çok yakışmış size. Ben de size ciğerden bir teşekkür ediyorum tekrardan. Ben hâlâ o alana gidemedim pek yakın olmadığı için, muhtemelen ben gidene kadar önlem almış olurlar.

DoraOtomotiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun ve dikkat edin. Yola düşüp etrafı motor parçaları kirlettiğiniz için karayolları bile sizi dava edebilir.
Çok haklısınız hocam, umarım orada düşüp yolu çizdiğim için ceza yemem yorumunuz için ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
JTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, siz şikayette bulunun hiç bir şey olmazsa belki bir ihtimal yolu düzeltirlerde başkasının başına gelmez.
Teşekkür ederim hocam. Bulunacağım, umarım başka motorcu arkadaşlarım da kaza yapmaz orada.

AKDAG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah beterinden korusun inş, verilmiş ve vermen gereken sadakan varmış hocam.

Motoruna koruma demiri taktırmayı düşünebilirsin, çünkü bu kazada motorun koruma demirinde kızaklar ve hiç hasar almayabilirdi muhtemelen sadece koruma demirleri aşınırdı.

Diğer soruna cevap olarak muhtemelen bir sonuç alamayabilirsin ancak şansını kesinlikle denemelisin. 1.5 karış oyuk yapıyorsan oraya tabela koymalısın, he o kazadan sonrada... neyse anlamışsındır ne yazacağımı.
Çok teşekkür ederim hocam, haklısınız verilmiş sadakamız varmış. Aslında benden önceki sahibi koruma demiri taktırmıştı ama ben yakışmıyor diye çıkartmıştım ne salakmışım.

Şansımı deneyeceğim hocam, haklısınız
mrkakaro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, ne olursa olsun bir motor parası olsada ekipman edinin.
Teşekkür ederim hocam, ekipman olarak sadece eldivenlerim ve kaskım vardı. Üstümde de tshirt üzerine sweatshirt giymiştim. Ya ekipmanları çoğaltacağım ya motoru bırakacağım.
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmş olsun hocam. insanlar kolay kazanmıyor onu da geçtim bir candan önemli ne olabilir. en basit bir ihmal can kaybıyla sonuçlanabiliyor. şikayet mevzusuna gelecek olursak zor ama peşini bırakmayın. umarım sonuç alırsınız
Çok teşekkür ederim hocam, haklısınız peşini bırakmayacağım inşallah.