Hocam durumu her seferinde anlatıyorum. Şikayet kayıtları oluşturdum. Siz iptal etmişsiniz diyorlar ben neden iptal edeyim. Ben sadece durumu anlattım. İşin en komik yanı internet hizmetim aktif olduğuna kimseyi inandıramıyorum. Söyledikleriniz çok mantıklı geldi şimdi bende böyle düşünüyorum. Beni iki kez araması bana farklı konuşup farklı işlem yapması olayı zaten açıklıyor
Bana bir çalışan ilk sene 123 ikinci sene 170 küsür internet sundu. Ben o esnada dışarıda olduğum için odaklanamadim. Daha sonra sizi arıcam dedim. Daha sonra aradığımda bana ilk sene 180 ikinci sene 210 dediler. Bende durumu anlattım bu şekilde olduğunu ve bana bu fiyatı verdiklerini izah ettim. Bana o an anlık indirim vs olmuştur bizde o an size öyle demisizdir gibi konuştular. Ben kabul etmedim internet sürem biter bitmez kapattiricam dedim. Yada siz benim ses kayıtlarımi dinleyip bana o şekilde teklif verirsiniz dedim. Beni tekrar aradılar ertesi gün ilk sene 123 ikinci sene 171 falan anlaştık şuan ilk senem bitti ikinci olan sene fiyat 172 falan geliyor.