Öncesinde şöyle bir konu açmıştım.
https://www.r10.net/sorum-var/415761...itmeliyim.html neyse onla bunla uğraşmamak için çok tutmaz umuduyla yetkili servise saatimi verdim saatim şarj oluyordu açılmıyordu.Eleman tuşta sorun olabilir diyip 1 tuş için 990 TL istedi eyvallah dedim verdim. 3 gün sonra aradılar anakartınız sorunlu 2025 lira daha istediler onuda verdim. 1 hafta sonra aradılar ekranınızda arızalı diyip 1300 lira daha istediler. Zaten saatin 2. eli 2000-2500 lira kabul etmedim paramı iade edin dedim tamam dediler. Ertesi gün saatimi almaya gittim saatiniz şuan bizde değil dediler herhalde ya başka birine tamir ettiriyorlar ya da İstanbul'a mı gönderiyorlar artık bilmiyorum. 4 gün sonra aradılar saatinizi gelip alabilirsiniz diye gittim para iadesi istemiştim dedim şuan kasamızda para yok oturun bekleyin gelen müşterilerin parasını size verelim dediler hayret ettim Kütahya'daki tek Samsung yetkili servisisin. Ayrıca şuan saatimin ekranıda çalışmıyor

2 saat falan bekledim bi müşteri geldi tableti kırılmış ekranına birşeyler olmuş tam bilmiyorum 7000 lira istediler ondanda arkadaş dedi tabletin sıfırını zaten 10 bin liraya almıştım diye. Kime geçirebilirsem geçirdiğim kadar geçireyim kafasındalar herhalde. Samsung almaya devam edeceğim orası ayrı bir konu