AlaYazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarınızı baştan sona okudum.
Sonra imzanızdaki konuya gittim.
"YapayX.com - Özel şablonlarla GPT 4o kullanarak üst düzey içerikler üretebilirsiniz. "
üst düzen içerikler üretmeyi vaad ettiğiniz konunuza, konudaki grafiklere baktım, üstteki makaleye yeniden göz gezdirdim 5-6 yerde "logo paran yok proje yapıyorsun" demeye getirmişsiniz bunları gözden geçirdim.
Sonra yeniden konunuzdaki grafiklere baktım.

Konunuzun özetine baktım " bana az para veriyorlar, çok paralı müşteri beni bulmuyor" demek istediğinizi anladım.

Sonra forumda iyi işler yapıp milyonlar kazanan ve zengin olanlar aklıma geldi, dedim demek ki forum "iyi iş" nedir anlıyor ve parasını ödüyor.
Ölücüler kadar iyi iş arayanlar da var, her şey olması gerektiği dengede.

Velhasıl kelam;"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz/ Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde." Ziya Paşa...

Aslında bu yoktu, öyle bir içimden geldi.
Tıpkı sizin gibi;
"Benim iş ve tecrübelerim nasıl ki beni bu noktaya getirdiyse sizinkilerde sizi farklı bir noktaya getirmiştir."

İyi forumlar.
Selam olsun,

Tespitlerinizin hepsi doğrudur lakin atladığınız bir ayrıntıyı yazmak isterim.
Benim imzada yer alan konuya girip okursanız "ticari bir kaygı yoktur, kendi sistemimi paylaşıyorum" şeklindedir.
Siteye giriş yaparsanız "üye alımı kapalıdır" ibaresi ilk gözünüze çarpan ifade olacaktır.

Yani benim imzamda yer alan konu bir proje değildir, ticari konu değildir ve aylardır üye alımı kapalıdır.

Bunlardan bağımsız bu incelikle eleştiri yapmanız gerçekten hoşuma gitti. Yaptığınız gibi Zeka olan her eleştiriden memnun olurum.
Sadece yazdığım iş ve ticari projelerle keyfe keder olduğu üyeliği kapatmış bir "sizden çok kendimize iyi hizmet veriyoruz" sloganıyla kapalı bir sistemi bir tutmanız doğru olmaz.