3 ay düzenli doktor kontrolüyle ilaçlar falan aldım 3 ay sonunda alabildiğim kilo 1.5tu benim yapı 54e programlanmış gibi son 6 yıldır 54 kilodayım kimi zaman 56,57 olur kısa sürede 54e düşerdim kimi zaman 50,51 olur kısa sürede 54e çıkardım :/ çok canımı sıkmaya başlamasının yanı sıra yıllardır kimse kilomla alakalı bir şey söylemezken şimdi herkes kiloma bir şey söylemeye başladı zaten canımı sıkan olay daha da sıkmaya başladı bunlar yüzünden bakalım bir çaresine bakacağım gerekirse kusana kadar yiyeceğim 6,7 öğün atıştırmalıklar falan yapacağım.
12 yıldır fitness yapıyorum. İlk başladığımda 78-80 kiloydum, şu an 105 kiloyum. Yağ oranım %6. Demem o ki bu bir süreç ve kısa vadede bir şey beklemek uygun olmaz.
Herkesin vücudu ve metabolizması farklılık gösterir.
3 ayda kaç kilo almayı hedefliyorsun? Hedef kilon nedir? Gittiğin doktor ne ilacı verdi? Uzman bir diyetisyene gitmeni ve farklı doktorlara durumunu bildirmeni öneririm.
Ancak kesinlikle fitness salonlarındaki tiplerden tavsiye alma, hele ki supplement'lerden uzak dur. Son zamanlarda sosyal medyada önüme gelen marka üretmeye başladı!