bence berbat bir site değilde sizin hatanız var.
konuyu incelediğimde sizin de hatalarınız var ve süreçleri iyi bilmiyorsunuz.
elektronik ürünlerde alayım kullanayım beğenmedim istediğim gibi çıkmadı iade edeyim gibi bir yol izlenemez.
yasal olarakda bu böyle aldığın üürn yurtdışı ürünü değilde türkiye ürünü olsaydı faturası ile yetkili servise gönderip değişim talep etmen gerekiyordu eğer bir sorun varsa...
ve 25km saat hızı neye göre verdiklerini iyice araştırman gerekirdi üstünde kaç kiloya kadar o hıza varıyor gibi sebepleri vardır ayrıca gneelde o açıklamalar otomotik alınıyor sitesinden
faturası varsa thh ye başvurman gerekiyor onuda yapmışsın trendyol artık bir karar veremez
Konuyu inceleseydiniz bu yazdığınız maddelerin benim durumumla bir alakası olmadığını anlardınız. Ya da okuduğunuzu anlamakla ilgili bir sorun yaşıyor da olabilirsiniz. Ben size tekrar açıklayayım.
elektronik ürünlerde alayım kullanayım beğenmedim istediğim gibi çıkmadı iade edeyim gibi bir yol izlenemez.
Öncelikle ben ürünü beğendim. Keyfi olarak iade etmiyorum. Ürün açıklaması ve gelen ürün farklı olduğu için iade talep ediyorum. Ürünün alt kısmının fotoğrafını da yorumlarda paylaştım.
Buradan o mesaja görebilirsiniz.
yasal olarakda bu böyle aldığın üürn yurtdışı ürünü değilde türkiye ürünü olsaydı faturası ile yetkili servise gönderip değişim talep etmen gerekiyordu eğer bir sorun varsa...
ve 25km saat hızı neye göre verdiklerini iyice araştırman gerekirdi üstünde kaç kiloya kadar o hıza varıyor gibi sebepleri vardır ayrıca gneelde o açıklamalar otomotik alınıyor sitesinden
Ben zaten ürünü Türkiye modeli diye aldım. Dediğiniz gibi ben Trendyol'un yönlendirmesi üzere EVOFONE YETKİLİ SERVİS'e ürünü gönderdim.
Şu mesajımda da göreceğiniz üzere yetkili servisten gelen mesajın ekran görüntüsünü paylaştım. Sanırım okuma alışkanlığınız yok ben direkt yazayım gönderdikleri mesajı, "Teknik servis raporuna göre; ÜRÜNÜN GARANTİSİ TARAFIMIZA AİT DEĞİLDİR. Cihazınız işlemsiz iade olarak tarafınıza gönderilecektir." Yani Trendyol bile Türkiye modeli zannederek beni yetkili servise gönderiyor.
Ayrıca söylediğinizin aksine "üstünde kaç kiloya kadar o hıza varıyor gibi sebepler" bu durum için geçerli değil. Ürünün altında kocaman yazıyor "MAX. SPEED: 20KM/H" diye.