Arkadaşım tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Senin benim parama el koyma gibi bir hakkın yok. Bu bariz bir şekilde tüketici haklarına aykırı bir harekettir. Bana dijital bir ürün satmıyorsun. VDS yani sunucundan donanım kiralıyorsun. r10.net bu kanuna aykırı sözleşmelerle satış yapan firmalara cezayi yaptırım uygulamalıdır. Bu durum suistimal edilebilir. Firmalar sebep göstermeksizin iade isteyen kullanıcılara iade yapmak yerine "o para" "bu para"ya çevirdik para iadesi yok. bizden başka ürün alıyorsan al diyerek mağdur etmelerine izin vermemeliler. Kaldı ki bu durum hukuksuzdur.
https://www.r10.net/hosting-sikayetl...kurallari.html
Hosting şikayet kategorisinde bulunan Madde 4 gereği lütfen diğer üyeler ile gereksiz münakaşaya girerek konuyu saptırmamaya özen gösterelim, şikayet konularında yorum yazan kişilerin şikayetçi olan tarafa benzeyen problemleri bulunması gerekmektedir, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Şikayet sahibinin bir önceki mesajımızda belirtmemize rağmen hala %75 site bakiyesi alabileceğini düşünmesi üzerine üst mesajımızı okumadığını düşünerek bir önceki mesajımızı tekrardan alıntıladık. Müşteri memnuniyetinin sağlanması adına site bakiyesi iadesini %100 oranında sağlayabiliriz. Sözleşme koşullarımız sizler için uygun değilse Tüketici Hakem Heyeti veya diğer yasal mecralar ile hakkınızı arayabilirsiniz.
Saygılarımızla.