EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gün içerisinde ekstra yoğunluk olduğu zaman bende unutuyorum, 3-4 gün sonra aklıma geldiğinde dönüş yapıyorum
Ona okeyim ama gönderiyorum deyip göndermeyenlere gerçekten de lafım.

Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben belirli bir kesimin sırf tilt etmek için yapmadığını düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum Bunun başka bir açıklaması olamaz.

Endy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam yapacaktım klavye elime yapıştı.

Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trade kapkaççıları hocam onlar, alıp kaçıyorlar sen atıyorsun dönmüyorlar
Ben bana atılmadığı sürece atmıyorum. Ticarette eğer alıcı isem de ilk ben atıyorum.

white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum rica ediyorum adam yazıyor hatra binayen sonra arkamdan siliyor halbuki soruyorum çok teşekkür ediyor. En iyi fiyatı verdiniz, destek oldunuz vb. Ticaret puanında artık akıllandım. Gönderin eş zamanlı dönüş yapayım diyorum. Yoksa mümkün değil.
Vallahi sonuç alabiliyorsanız helal olsun hocam.

erebusx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dövüşmen guzum

sepulchure adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığım ticaretler tamamlandıktan sonra hep ticaret puanı isteyen taraf ben oluyorum, insanlar vermeden geçer diye bir ön yargım var. Forum üzerinde hem görsel hem işlevsel bir saygınlık belirtisi sağladığı için bence önemli bir konu, başarılı veya başarısız bir ticarette iki taraf da birbirine sormadan uygulamalı diye düşünüyorum.
Kurumsal kimlik çalışman bence ticaret puanı. Bir dükkanın google yorumu gibi bir şey ve önemli.

yunusemrefindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 kişiden 1 i ticaret puanı yollicam dedi istatistik ortada
Geri kalan 9 kişi zaten yollamadı hocam Teklif yada beyan bile etmedi

rulesking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı durumdan bende muzdaripim 10 kişi ile ticaret yaptıysam 5inde bu durum yasanıyor,trade iletiyorum adam doncem diyor donmuyor ertesi gun yazıyorum aksam atarım işim var diyor bunu dedikten sonrada forumda konu acyor gercekten hiç etik olmayan bir durum
Yani bunu bir sistem olarak yapılsa daha iyi olur. Ben ticaret puanı gönderenlere indirim yapma kararı aldım

heri19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benden bir şey al bak saniye de göndermiyor muyum ?😁😁😉
Ne satıyorsun

seyithanbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ticaret puanı atarlarsa geri dönüyorum. Öbür türlü kimseye atmıyorum
Yok kendinden atan zaten yok hocam

Ercanizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu kişi bırakın ticaret puanını satış konunuza yorum bile yapmıyor. Bir hizmet aldın karşılığında sadece teşekkür ederim demek neden bu kadar zor hiç anlamıyorum. Onuda geçtim hadi, ürünü teslim aldığında bile teşekkür etmiyor. Teslim aldı ve bitti.

Yapılan hizmetleri içinizden geldiği gibi değerlendirin değerli hocalarım. Şimdi çoğu kişi karşılığında parasını alıyorsun gibi düşünecek fakat sizin yaptığınız bir yorum, attığınız bir ticaret puanı satıcıya her şeyden önce iyi bir motivasyon sağlıyor.
Kesinlike haklısın hocam, bence özel mesaj kaldırılsın, konuya yorum yapanlara konu sahibinin mesaj atma hakkı olsun.

tayfunsofuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun en temel sebebi sizden aldığı bir ürün yada hizmeti başkasına pazarlamış olmasıdır.

Yani sizden 500 TL'ye aldığı hizmeti farklı kişiye 1000 TL'ye satıyor. Neden yorum yaparak yada ticaret puanı geçerek kendini ele versin. Hizmeti veren kişi ödemeye odaklandığı için genelde ödeme alındı vs vs diye trader atar.
Evet haklı olabilirsiniz, rica eder öyle yazarız.