vaaayy hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullan kazasız belasız inşallah
Annaaaa helal olsun hocammm ben de zamanında Tamindir çekilişinden telefon kazanmıştım
tebrik ederim hocam. Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etisn.
Tebrik ederim, güle güle kazasız belasız kullanın
hayırlı olsun hocam Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Bana çıkmış gibi mutlu oldum büyük şans gerçekten hocam hayırlı olsun
Hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun hocam bende ilk defa internette bu çekilişlerden birinin kazandığını görüyorum
Hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun hocam , ödülün içimizden birine çıkması mutluluk verici

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
bende calve ketçaptan apple watch kazanmıştım, çok zevkli heyecanlı.
Hayırlı olsun. Gelişmeleri ve teslimat sürecini buradan yazarsanız seviniriz.
Allah kaza bela vermesin, gule gule kullanın.
45 yasindayim.bana sadece 15 sene once king marka epilasyon cihazı çıkmıştı
Hayırlı olsun hocam, ilk defa Trendyol'un birine bir şey verdiğine şahit oldum. Sanki bana çıkmış gibi mutlu oldum hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Hiç unutmam beraber lise stajı yaptığımız arkadaşa nescafeden araba çıkmıştı aynı şekil
Her çekilişe 150 200 liralık alıyorum ama daha bir şey çıkmadı bana. Hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun. Adınıza çok sevindim. Kazasız belasız sürüşler olsun.
Tebrikler. Sizin adınıza çok sevindim. Bende r10 dan bir kaç defa çekiliş kazandım her ne kadar ihtiyacı bile olmasa çekilişten bişey gelinde seviniyor insan
Çok sevimdim güle güle kullanın
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşAllah.
Durduk yere beni de masrafa soktunuz 50 liralık karışık bilet aldım. 20 bin liralık shell yakıt kartı çıksa iyi olur.
Hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun hocam, kazasız belasız inşallah
forumdan her şey çıktığı gibi,
trendyol araba kazanan da çıkmış.
Tebrikler gerçekten hayırlı uğurlu olsun
insan forundan kazanan görünce kendi kazanmış gibi hissediyor nedense , kendi adıma öyle ya da en azından
Hayırlı olsun. İlkokuldan beri çekilişlere meraklıyım. Bir hediye kazanmak ve krgo ile hediye gelmesi inanılmaz mutlu eden bir duygu.
Uzun zamandır para ödeyere kkatılım yapılan çekilişlere ilgi göstermiyorum. daha doğrusu bu tür çekkilişlere sadece belirli kısa bir dönem ilgi gösterdim.
Birçok firma tanıtım için medya şirketlerine servet aktarıyor. Artık birçok firma da çekiliş düzenleyerek halka doğrudan tanıtım yapmış oluyor. Bu nedenle bu tür çekilişlere katılıyorum.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 🙏
Arabayı aldığınızda da Bi paylaşım yaparsınız artık 😉
Sana kör talih bize kör salih
Allah kaza bela vermesin
Hadi hayırlı olsun güle güle kullan inşallah kazasız belasız
Kazasız belasız kullanın. Bende katılıyordum bunlara sürekli de kazanan vs görmediğim için acaba vermiyorlar mı diye düşünüyordum, katılmaya devam o zaman
hayırlı olsun hocam. bana çıksa herhalde hayatımı değiştirirdi bu araba
İçimizden birine çıkmasına çok sevindim hayırlı olsun hocam bundan sonra biz de katılırız artık inanmış olduk
Aslında vlog çekseniz iyi tutar hee. Tebrik ederim kazasız belasız binin.
demek ki gerçekmiş hep fake zannediyordum tebrikler
hayırlı olsun. tebrik ederim hocam. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
hayırlısı olsun.bir arkadaş da carrefourdan jeep kazandı cipsten çıkan şifreyi göndererek.aynı arkadaş 1 sene önce yine araba çekilişinde yedek talihliydi;arabayı alamadı çok üzülmüştü.ertesi yıl jeep marka jip kazandı
Hayırlı olsun. Allah kaza, bela vermesin. Ben de bugün yarın forumda bu tarz konu açacaktım, şu çekilişlerden gerçekten kazanan çıkmış mı diye.
Sanırım trendyol, hepsiburada, misli, bilyoner, piyangosepeti vs bulunan çekilişler aslında 1'er adet yapılıyor. Yani nereden alırsan al fark etmiyor. Merak ettiğim vergi kısmı. Açıklamada tüm vergiler dahil yazıyor, siz de ödemeyeceksiniz değil mi? "Cüzi miktar"dan kastınız nedir?
Hayırlı olsun resmini bekleriz
hocam hayırlı olsun, aman işi kumara bindirip daha fazlasını başka çekilişlerde harcamayın da

kazasız belasız.
[yeni sekme > trendyol > çekilişler > 300 adet al]
Arif çıkarsa %85 la nakite çevrilir 😁
Tebrik ederim hayattaki tüm şansınızı kullanmışsınız

Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah, darısı bize. Şimdiye kadar en çok kitap kazanmışımdır sıradan çekilişlerde, heyecan olsun amaçlı ama sizinki gerçekten heyecan olmuş

İnanarak devam etmiş ve bilet almaya devam etmişsiniz çaba da önemli şans faktörünün yanında
hayırlı olsun hocam, satışa koy hemen
İnceledim de tekeri yamuk duruyor hocam düzeltmek lazım tatlı ile

Allah kaza bela vermesin amin.
Aklıma Jim carrey'in aman tanrım filmi geldi. Aynı bölgeden yüzlerce kişi lotoyu tutturuyordu

Sizin o tarafa gelip bilet almak lazım hocam o tarafın duaları kabul oluyor galiba
Tebrik ederim, güzel günlerde kullanın.
Ben de birkaç tane alıp çıkmıyor diye bırakmıştım, madem birkaç daha alayım.
Hayırlı olsun
kazanınca bildirim geliyor mu ? bende alıyorum ama takip etmiyorum
vay be hayırlı olsun sağlam araç.
onu yaptım ben 500 lira zarara girdik akşam akşam
hayırlı olsun hemen alalım bilet
hayırlı olsun güle güle kullanın
Şİmdi baktım hiçbir şey çıkmamış
tebrikler kardesim.. Allah kaza beladan uzak tutsun.
R10 olmasa reklam diyeceğim ama R10'daki arkadaşlara güvenimiz tam

Hayırlı uğurlu olsun hocam Allah kaza bela nasip etmesin.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
hemen mobil uygulamaya girip bilet alanlara selam olsun, hocam sizede hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun, forumdan birinin kazanmasına çok sevindim
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşAllah.
Hayırlı olsun hocam. Sizden görüp gaza gelip bir sürü çekiliş bileti aldım
Gelişmeleri bildirecektiniz hocam, teslim aldınız mı?
@Fatihh41;
Bu cekilise bende 50 bilet aldim hayirli Olsun arabanda benimde yatirimim var 😀.
Bu arada gecen Cuma günü bana da 50 Bin tl degerinde hediye tatil sepeti ceki cikti
Helal edin hocam

Yanımda bir sürü hediye verdiler zaten, baktım fotoğrafları da yeni yayınlanmış.
Helal olsun güle güle bin
Hocam güle güle kullanın. Kazasız belasız olsun. Şansınızdan bir miktar bize de bulaşması dileğiyle
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, aslında beğendiğimiz şeye böyle 300 500 bağlicaz geldikçe. Ne kaybederiz ki 300 500 e 1 yemek yiyoruz dışarda artık...
Öncelikle güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olur inşallah...🤲
Arkadaşlar gelişmeleri buradan paylaşacağımı söylemiştim. Bugün araç teslimi vardı, gelip video çektiler ve bayiden birkaç formu imzaladım birer nüshasını verdiler ve aracı teslim aldım.

Çok fazla resim var, fakat bunu eklemek istedim.