Levent13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
UK'de bulunmadım Fakat USA'da bulundum. Fakat söylemleriniz ile kendi insanlarımızı kötülüyorsunuz ben bu anlamı çıkardım. Hindulara birşey dediğim yok aslında ben başka bir anlam da yazdım fakat siz farklı anlamışsınız hocam.
hocam farklı anlayacak bir durum yok herşey eğitim ile alakalı. söylemeye çalıştığım ve vurgulamaya çalıştığım şeyde bu. doğru düzgün bir laboratuvar ortamımız yok eğitimi kitaplardan ibaret olarak öğreniyoruz. herşeyi teoride görenle pratikte tecrübe edinen arasında muazzam farklar var. hatırlayın lütfen pc laboratuvarlarında ki pcleri bir çoğu milattan önce kalma cihazlar. okulların bir çoğunda hala vb 6 gosteriliyor. robotik programlama adı altında hazır sistemler çocuklara veriliyor. neyse hocam ben size ne anlatayım. herşey mükemmel diyorsanız daha söyleyecek bir şeyim yok malesef. olayı tartışma ortamına çekmiyorum yanlış anlama ama gerçeklerde ortada. keşke bizlerde bu bahsi geçen yerler gibi olabilsek ama kısa vadede çok zor gibi geliyor önce kafalar değişmeli. eğitime verilen önem artmalı ve bir çok şey güncellenmeli.