Arkadaşlar hala bir çözüm üretebilmiş değiller üstüne üstük ürün hakkında inceleme talebi var iken ürün dün kargo ile bana geldi. Bugün kendilerini çağrı merkezinden aradım durumu sordum birbirlerinden okadar bi haber ki telefonda ki bayan bana ürününüz uzman ekibimiz tarafından incelendikten sonra size geri dönüş yapılacaktır filan diyor. Bende şaşırmış gibi yaparak aaaa bize misafirliğemi geliceksiniz filan dedim kadın nasıl yani anlıyamadım filan demeye çalıştı hanfendi ürün bende nerde neyi inceliyorsunuz dedim ufak bir şokun ardından tabi palavraları sıralamaya başladı işte ürününüzün neden red olduğu ile ilgili uzman ekibimiz size dönecek filan demeye başladı. Yaa yemin ederim hepsi burada resmen rezilliği ele almış kimseye kaptırmıyor. Arkadaşlar bir değil iki değil yüz kere düşünün buradan bir şey alırken dertli eder sizi. İnek şabanın filminde gibi davam var deyip yıllarca gelip gidersiniz adamlar sanki müşterilerini mağdur etmek adına ant içmiş gibiler. hatalarını kabul etmedikleri gibi rezil olduklarında da işi anlamamazlığa vuruyorlar salağa yatıyorlar resmen aklımla oynuyorlar şaka gibi bişi bunlar ya süpriz yumurta gibi tüm ekip yani bişi alırsınız ama çalışırsa şanlısınız oldu sorun yaşarsanız ömrünüzden ömür alırlar fıkra gibi bir ekipleri var yeminle bu ekibi özel olarak bir araya getirmiş gibiler. adamlarınelinde ürün yok servis raporu yazıyorlar yaw ürün bende bende telepatikler neyi nasıl inceledi servisiniz Arkadaşlar bu maceranın devamını burada paylaşmaya devam edicem.