Daha önce okuduğum bir yazıda kargo desi ücreti ile trendyola itiraz ediliyordu. Benim gönderdiğim x desi bana gelen x desi gibi
5 desiye kadar itiraz edebiyoruz hocam harici edemiyoruz.
takipteyim sonuç gelince alıntılarsanız sevinirim.
Konunun takipçisiyim, gelişmeleri paylaşır mısınız hocam
Az önce kontrol ettiğimde 1 adet iade onaylanmış ve diğer iade de müşteriye gitmiş kısaca müşteriden ürünüm istenmiş eğer yollamazlarsa ücret benim hesabıma geçecek. Ya ürünü alacağım ya da paramı

Bi mutlu oldum
Kargodan alıp açana dek videolayın elinizde olsun hep. Ürün tamsa silersiniz.
Hocam keşke detayı paylasmasaydiniz şimdi yol olucak haberi olmayanlarada 😶
geçmiş olsun.e ticaret zor iş.geri dönüş ve akrgo olayları can sıkıcı.birde trendyol olayı. n11 daha bir güzel sanki.
O zaman siz haklısınız hocam ben yanlış anladım olayı. Adamın yaptığı bildiğin d*lan**drcılık
Ben şahsen olsam ararım müşteriyi durumu sorarım ben 2 tane iade ettim vs saçmalarsa telefonda ona güzelce iade ederdim bir adetini hemde öyle böyle değil birdaha böyle şeyleri aklından bile geçiremezdi 🙂
kişinin adresini telefon bilgilerini isteyip, iletişime geçin mahkemeye vereceğiniz hakkında suç duyurusunda bulunulacağından bahsedin.
Evet şuan ürünün bana yollanması için karar çıktı. Mal bana gelecek ya da ücret hesabıma yatırılacak. Bundan sonra full videoya alacağım tüm siparişleri