merak ettim iade ettimi ?
Daha almadınız mı iadeyi?
valla ilk mesaja göre sanki durum biraz değişti benim için kirayı o istemiş ben öyle algılamamıştım. inşallah dol***** çıkmazlar
daha önce benzer olayları duydum , maalesef gerçek gibi.
özellikle acil işlem yapmak isteyenlere dikkat
Hocam umarım bir sıkıntı çıkmaz ama bu tür işlemlerde hızlı hareket etmek en azından paranızı kurtarabilir diye düşünüyorum. Yani yarın öğlen olduğunda dolandırıldığınızı anlarsanız hemen polise gitmenizi öneririm.
amahtar gönderme nedir? kontrat diye bişey var. evi görmeden nasıl ödeme yaptınız anlayamıyorum.
geçmiş olsun şimdiden. gitmiş o para...
Bu tur islemleri.yurt disinda cok yapiyorlar coguda ***********
Öğlen oldu ben sonucu bekliyorum vallahi... bana *********** gelmedi sanki o bir hafta sonra gelceğim demiş siz iş uzamasın diye kirayı gönderelim sözleşme başlasın demiş gibisini çünkü kaparo konusu olsa 1 aylık kira değil 300-500 e halledilirdi birde ilan bir süre daha yayında kalırdı gibi geliyor. ama sonucu merak ediyorum bi bilgilendirme
Genelde kapora taktiği ile çarparlardı ama son dönemde hedef yükseltip kira tutarı istemeye başladılar.
Bizim arkadaşı da 2500 çarptılar aynı yöntemle, o bölgede kiralar 4000den aşağı değil aman çarpılma dedik ama yok telefonda görüştüm adam güvenilir dedi telefonla görüşerek güvenilir olduğuna nasıl emin oldun dedik ama ikna edemedik 2500 gitti. Suç duyurusunda bulundu 1.5 aydır hareket yok.
Acele etmenize gerek yok sabah ola hayrola
Yarın öğleni bekleyin ama önce bir arkadaşınız konuşsun önceden maksat anlamasın
Kişi ile sıkıntı yaşarsanız adını soyadını iban numarasını atın büyük ihtimalle kiralık hesaplardandır.
güzel para umarım dolandırılmazsınız dolandırma olursa çok kötü olur şu zamanda
Evet Güncel Durum Dolandırıldım Şimdi Nasıl Bir Süreç İzlemeliyim ? Tecrübeli Arkadaşlar Var mı ?