ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk defa bir partiyi twitterdan takibe aldım. Takip ediyorum ama şuan mülteci konusu dışında ve mansur yavaş dışında bir havası yok. Sadece mülterici sorunu üzerinden oy vermek akıl tutulması olur. Mülteci olayını ise esat ile görüşüp yapacağız vs diyor. Kanunla yapacağız diyor. Hayır abi kanun manun yok tuttuğunu sınır dışı edeceksin. Kanunla, nızamla, esat ile görüşmeler ile bir 10 yılda anca yollarsın.

Tam burada bir konu açılmış yazdim
https://www.r10.net/1082445014-post13.html
amiral79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Kendileri gitmek isteyebilir

2. Ss

1. Kendileri gitmek isteyebilirler, dersin ki anadan babadan Türk olmayan sonradan vatandaşlık alanlar bu ülkeye beleşten kondu beleşten konma vergisi getiriyorum size (bunu alenen yapmazsın tabi ben alenen yazdim ama mantık çerçevesinde yaparsin)

2. SS kuralı, adamlara dersin ki ya kardeş sen gayet anlaşılır bir Türkçe öğrenmen gerek yoksa turkiyede yaşaman sana zor ve tehlikeli hele bir Türkçe öğren bakalim şu zamana kadar, sonra zorunlu eğitimleri de bir gec askerlik de eğer bedelli yayınlanmadan önce yaşı tutmuyorsa "NE MUTLU TURKUM" diye bağırta bağırta 12 ay askerlik yaptır (yahu madem benle aynı vatandaşlık şartlarına sahip ben askerliğimi yaptım o neden yapmıyor?)

Durumlarda başımla beraber