KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rahmi reisi hatırladım, top sakallı bir profil fotoğrafı vardı, SEO konusunda bilgi paylaşımı falan yapardı.
Hocam onun döndürdüğü filmler imdb'de listeye girerdi, komisyon vermeden hizmet konusu falan açamadığından şikayetçi arkadaşlar vardı tabi biz o zaman hizmet verecek kapasitede adamlar değildik, forumda bir şeyler öğrenmek için takılıyorduk.
Rahmi, SEO ile ilgili efsanevi videolar çekerdi ama bana kalırsa senin çektiğin bilgi içerikli videolar ona 10 basar hocam Belki de dönemsel farklılıktandır. Rahmi'yi çok gömmek istemem ama çarka alet olmuştu.

Dediğin gibi o zamanlar 9-10 trade'im falan anca vardı. Banlanınca destek hattını aramıştım, Ersan "panpa gold üyelik parası ateşle sana dokunulmaz üyelik açalım, yoksa uğraştırma" demişti; böyle şeyler gördü, duydu bu gözler, kulaklar. Dediğin gibi ufak olduğumuz için ne maliye, ne savcılık ne de kamuoyu oluşturma konusunda hakkımızı arayabilecek yeterlilikte değildik. Ben sadece koskoca R10 ne biçim yönetiliyor diye hayıflanıyordum. Neyse ki, sonrasında @Coşkun Çetin; forumu aldı da o dönem geride kaldı.

@Moderator; diye bir nick vardı o hesabı xyzciler kullanıp, BTK (o zamanlar TİB) istenen bilgileri manipüle ederek devlete gönderdiğini dahi öğrendim. Kanı donuyor insanın, bu ne cesarettir yarabbi!