Merhabalar
Pandemi dönemi başladıktan sonra, eski hayatımdaki düzeni yerine oturtamıyorum bir türlü.. 5 yıldır spor yapıyordum düzenli olarak ve en sevdiğim şey sabah erken kalkmaktı 5 gibi uyanırdım bir bardak sade nescafe içerdim sonra yürüyüşe çıkardım kimseler olmazdı bunu yaz kış sürekli yapardım haftanın 3 4 günü sabah 5 gibi uyanıp yürüyüşe çıkardım.. yürüyüşten dönerdim 7 8 gibi bir de spora giderdim.. kalabalık ortamı sevmediğimden sessiz sakin güzel oluyordu sabahları yürüyüşe gitmek.. fiziğim gayet güzeldi 1.83 boy 89 kilodaydım.. ne bileyim hayattan zevk alıyordum. Şu an 105 kiloyum ve ne yürüyüşe gidiyorum ne spora gidiyorum. içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.. evden çıkasım gelmiyor.. geç uyanıyorum.. ve kendimi fazlasıyla kötü hissediyorum çok pasifleştim eski düzenime dönmek istiyorum.. yarın 5 gibi uyanıp yürüyüşe çıkacağım uzun bir aradan sonra yapabilirsem :/
Ben de hep 5 gibi uyanırdım gerçi hala 5 gibi uyanıyorum, spor vs. Yapmıyorum gece yürüyüşe çıkıyorum sadece. Pandemiden önce 183 boy 87 kiloydum şimdi 108 kilo oldum maalesef