Onurrzx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bayram için bir kaç kiralık araç için araştırma yaptık. Çalışma arkadaşlarımızdan biri bu siteyi buldu. biz de inceledik. Ancak bize hiç güvenilir gelmedi.

Siteyi incelediğimizde ise bilenen kurumsal bir fima olan avis'in hakkında kısmı sitenin en alt kısmında yer alması, sitenin '' Hakkımızda '' kısmında ise istanbul etilerde kurulmuş olması dikkatımızı çekti.

Fiyatları çoğu insanı cezbedecektir. O sebeple bizler güvenemediğimizden bu site ile ilişiğimizi kestik. Bilemiyorum belki de güvenilirlerdir ancak piyasanın aşağısında yer alan fiyatları hele hele bayram zamanı olması tuhaf geldi.

Aşağıda ekte goruntuler mevcut. Sizlerde inceleyip dönüş yapabilirsiniz. Belki de bizlere tuhaf gelmiş olabilir..

Bilenen kurumsal şirket olan avis'in resmi sitesi..



Bu da bahsi geçen bu sitede ki kısım..




BAHSİ GEÇEN SİTENİN WHOİS SORGU SONUÇLARI



Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitede ssl mi yok ben mi yanlış görüyorum
Onurrzx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ofsayt sadece o değil hocam.. dikkat edilmesi gerek diye yayınladım..
Yumak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ve bunun benzeri konular için çok dikkatli olunması gerekiyor. Bilgilendirme için teşekkürler
OYUNSEKMEM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten siteye girip baktığınızda AVİS markasına ait olmadığını anlarsınız googlede "avis" diye arattığınızda zaten direkt olarak en başta resmi sitesi çıkıyor. Bu tarz *********** tuzaklarına düşmek için internetin i sini bilmemek gerekiyor. R10 daki kimse buna düşmez gene de uyarı için teşekkürler
ayintap27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aradığınızda peşin ödeme isteyip ortadan tüymek için yapılmış bariz belli. Özellikle yurtdışından gelenler için Western union üzerinden para talep ediyorlar. Bir müşterim yine buna benzer GARE*** firması gibi benzetilen bir site adresi verdi bende uzak durmasini söylemiştim. Dikkatli olmak lazım..
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whatsapp numarası var arayıp sövmek lazım bunlara
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
araçların fiyatlarını karşılaştırsanız yine anlarsınız özensiz sallama rakamlarla yaptıklarını
Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmeyen düşer valla dikkat etmek lazım site sahte tamamen para koparmak için açılmış orjinali com.tr zaten.
cemg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz mi yaşlandık gençler mi arttı

Firma AVİS Koç holdige ait ABD şirketi Çok eskidir ve Fiyatları hep uygundur.

Girdiğiniz kopya site olabilir

https://www.avis.com.tr/hakkimizda
Burada bulunan herkesi bu siteyi CİMER e şikayet etmesi için davette bulunuyorum. Bu siteyi şikayet edelim bayram aralığı kimseyi zor duruma sokmasınlar. Ben şimdi ss atacağım buraya buyrun sizlerde katılın bana