15 yıllık sigara kullanan biri olarak artık son hamleyi hayat bana yapmadan önce hızlı davranıp ben yaptım Pazartesi öğlende uyandım akşam 18:00 de son sigaramı yakmıştım o saatten beri sigara içmiyorum Sigarayı bırakmayı düşünen kişilere tavsiyeler vermeyeceğim kendimde bir çok tavsiye okudum ama bu işe yaramayacaktır kişi artık tamam yeterli bu kadar sigara dediginde kendini hazır hissettiğinde bıraktıgının farkına bile varmayacak benimde vaktim dolmuş önceki bırakma girişimlerim başarısızlıkla sonuçlanmıştı her başarısızlık bir sonraki girişimimde başarı ile sonuçlanıyordu ve finishh...

Henüz 2-3 gün oldu yastıga kafamı koydugum gibi sabah oluyor uyku performansım artık müthiş

Tavsiye vermeyeceğim demiştim ama kesinlikle denemekten vazgeçmeyin ...

Bıraktıktan 4 yıl sonra içenlere not bırakıyorum : Yolda yürürken içmeyin dumanı arkanızda yürüyen kişilere geldiğinde kulaklarınız cınlayabilir benimde çınlamıştır farketmeden ama şimdi ben çınlatmamaya çalışıyorum
tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugunde gecti 3. Gun bittti sigara icmek aklima bile gelmedi pazara gittim geldim soluk soluga kalmadim o kadar hizli gitmisimki annem bile sasirdi ne cabuk geldin dedi 😂 2 senedir besledigim benden kaçan muhabbet kuşum artık monitöre konup elime gelmeye başladı herşey normal gidiyor içmeden devam..
5. gün bitti
Kahvaltı yemek sonrası sigara içtiğim dönemlerde yaptıgım hareketleri şuanda tekrar yaptıgımda sistem sigara içmeyi komut ediyor ama sisteme hey heyy bu komut yanlış deyip dolaba yönlendiriyorum kendimi artık komut atıştırmalık su meyve artık ne gelirse önemsiz yani sigarayı aramak yerine artık abur cubur arıyorum iyi gidiyor birde herkesin dedigi gibi agızda yara oluşumu var dudak iç kısmında önemsiz bana göre neyse devam ediyoruz burada paylaşma sebebim belki 3 5 kişiyi kurtarırız
21. Gün son bir haftadır olips cips çekirdek ne varsa gömdüm sigara içmeyi ben istemiyorum ama insanın aklına geliyor sonuçta yıllarca içmişim parçam olmuş bu kadar zorluk karşısında illaki cırpınıcam sigara içme istekleri bir anda geliyor 5 dakikalık vuruyor kaçıyor ama düşünün maddi ve manevi olarak zararım yok 21 x 17 : 357 TL cebimde kaldı bizi zehirleyerek lüx aracıyla gezen villasında plazalarda viskisini yudumlayan o adamların köleliğinden kurtulduk neyse ben devam ediyorum seneye görüşürüz..

3-5 kişi okuyup bırakma kararı verse kurtarırız vazgeçmeyin .

Toplam 2.119.492 dakika sonra tekrar güncelliyorum
4 yıl, 0 ay ve 11 gün geçti.
Halen sigara içmiyorum
Sigara paketine bugüne kadar 2 kez dokundum kardeşim market alışverisindeydim birşey lazım mı dediğimde sipariş vermişti
Sigarayı hatırlatan tek şey sokakta abi sigaran varmı diyen gençler .

1,696 gün sonra Güncelliyorum

2 yıldır fitness yapıyorum sindirim sorunlarım vardı bu süreçte yapmış oldugum beslenme değişikliği ve spor sebebi ile rahatladı sporu ve yürüyüşümü aksatmıyorum
En büyük sorunum STRES bununla başa cıkmakta çok zorlanıyorum ama araştırdıgım takviye gıdalar ve papatya çayımla yaşamaya devam ediyorum sigara içilen kapalı ortamlardan uzak duruyorum ve en önemlisi halen hiç içmedim

MUTLU SON.