Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır başarmak için çaba sarf ediyordum ama bu sefer kesin olarak bıraktım!

Elbette ekonomik olarak beni çok etkiliyordu, fakat iyice nefes alamaz hâle gelmiştim ve kalbim çok fazla sıkışıyordu. Yaklaşık 2 haftadır kullanmıyorum. Kent d'range blue içiyordum ve 15 TL para ödüyordum. 4 gün önce 150 TL değerinde komşunun sokak hayvanlarına kedi maması siparişi verdim

Yaklaşık 17 yıldır içiyordum bu sigarayı, ne zaman canım istese aklıma o parayla yapılması gereken güzel şeyleri getiriyorum. Babam yaklaşık 45 yıldır sigara içer ve 5 yıldır kullanmıyor, tamamen el alışkanlığı diyor. Nikotinden ziyade aslında çıkan dumanından, elimizde olmasından, ağzımızda durmasından kaynaklanıyor tüm alışkanlıklarımız.

Keşke R10 içerisinde böyle bir meydan okumalar olsada hepimiz sigarayı bıraksak, kurtulsak.

Saygılarımla
Tevfik AKTUNÇ
Hocam nasıl karar verdiniz canınız çok içmek isteyince bu isteği nasıl bastırdınız nasıl zorluklar çektiniz bunları da yazabilir misiniz benim gibi bırakmak isteyenlere örnek olabilir diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Tebrik ederim bu arada. Sağlıklı günler