Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar, çok büyük bir saçmalığa denk geldim. Bunu sizlere karşı içimi boşaltmak için açıyorum. Olay kabaca şu, bir grup çeviri ekipleri oyun geliştiricilerin yaptığı oyunlarını Türkçe'ye çevirerek herkese açık bir şekilde satmaktadır ve bu olaydan o oyunu geliştiren firmanında haberinin olduğunu sanmıyorum, bu kanıya nereden vardım? Onuda dikkatlice anlatmaya çalışayım, biraz teori kaçabilir. Oyunun firması bunu görse emin olun kesinlikle bu saçmalığa karşı sessiz kalmayacaktır.
Çünkü ben bir oyun geliştiricisiyim, bir oyun için aylarca yazıp çiziyorum ve oyunumu geliştirip yayınlıyorum. Oyunumun oynanmasını tabii ki isterim ama benim sırtımdan para kazanmak hem etik ve hemde yasal değildir. Bu aynı zamanda kul hakkına girecektir, şimdi o çeviri ekipleri bana "emeğe saygı istiyoruz, hakkımızı istiyoruz, beleşe yapmayacağız" gibi saçma sapan cümleler kuracaktır, bu cümleler maalesef oyun geliştiricisini kalbinden yaralamaktadır. Bu yüzden bu konuyu açmak istedim ve sizlere de gerçek düşüncelerimi beyan ettim.
Peki bu olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz?