Arkadaşlar bu sporda daha önce kilo alma sorunu yaşayan ve tecrübeli biri olarak yorumların hepsini okudum. Gainer ile kilo almak çaresizlikten başka birşey değildir bunu biliyorum sizlerede hak veriyorum fakat gainerların içerisinde kaliteli karbonhidrat olmadığından dolayı sizlere kaliteli bir kilo aldıramayacağını hatırlatmak isterim. Hızlı fayda için kullanılan şekerden dolayı ben size yulaf ezmesini kullanmanızı öneririm. Bu iş üzerinde büyük bilgilere sahip olan insanlardan bilgi alırsanız, sizlere gainer tavsiye etmeyecektir ve ve sizlere yulafı önereceklerdir. Yulaf ezmesinin içerisindeki komplex karbonhidratlar sayesinde yağsız kilo alarak kaliteli bir görüntü sağlayabilirsiniz.
Ben hiç gainer kullanmadım diyemem 1 kutu hardline gainer bende kullandım fakat ozamanlar bilgisizdim. Daha sonrasında keşke kullanmasaydım dedim. Gainer ile alınan kiloları bir süre sonrasında diyet yaparak vermek zorunda kalacaksınız.
54 kilodan 87 kiloya yolculuk konuma göz atmanızı tavsiye ederim. Sizlere tavsiyem temiz ve kaliteli karbonhidrat almaya çalışın. Gainerların içerisindeki karbonhidratlar
kalitesiz karbonhidratlardır.