Merhabalar hocam
Şikayetçi olduğunuz üye şikayet konunuza ilgi göstermediği için uyarı banı almış.Şikayet konunuz hakkında kesin karar henüz verilmemiş hocam.
İyi forumlar
Şikayetçi olduğunuz üyenin ban sebebi
26-03-2016 Tarihinde Banlandi | Sebep: Bir konuya çağırıldınız 16.03.2016 tarihinde ilgileniniz uyarı banıdır. -
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...post1071487161 | Ban'in Acilacagi Tarih: 27-03-2016
27-03-2016 Tarihinde Ban Kalkti
Öyle detaylıca bilmiyorum ben kusurabakmasınlar yanlış bir ithamda bulunduysam ama 3 haftadır arkadaş giriyor konuda başkalarına cevap veriyor beni es geçiyor bide yazmış amacı paramı ne demek amacı paramı anlamıyorum sinirden bilgisayarı parçalıyıcam gerçekten sanki bana hayır işi işlemiş gibi amacı paramı yazıyor gelip gidiyor buraya nasıl bir tüccar bu ya nasıl bir ticarethane işletiyor nasıl hala kazanç sağlıyor itibar 0 ben burada kac gündür takip ediyorum yemin ederim 25 liralik ürün alindiginda gelip aciklama yapan bir sirket varsa kusuru ne olursa olsun gelip acikliyorsa gercekten ticari ahlaktır bu bu arkadasinki ne oluyosa artik bilemiyorum. ben forumun adaletini biliyorum güveniyorum ama bu arkadasin iplememesi beni delirtiyor.