Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vücut geliştirmede bu kadar başarılı olduğunuza ve soru sormayada izin verdiğinize göre size bir kaç sorum var

Scott adkinsi duyduğunuz yada filmini elbet izlediğinizi varsayıyorum bir resmini paylaşayım genede..

Böyle bir vucüt için ne kadar düzenli çalışmak gerekir ? Bu arkadaş tişört giyse dahi kas yapısı mükemmel derecede belli ediyor kendini..

Şahısın boyu netten edindiğime göre 1,78 benimde 1,81 kilosunu bilmiyorum ama benim 74-71 arası gidip gelir hep..

Sizin boy yapınıza göre bu hacime ulaşmak baya zamanınızı almıştır diye düşünüyorum en azından araştırmalarıma göre edindiğim izlenim budur..

Bana ne tavsiye edersiniz ? Mahalle arası spor salonlarına güvenmiyorum abimde bir ara gitti ama bıraktı pekte ilgilenmiyorlar gibi..
Scott Atkinste yağ oranı yüzde 7 civarı ve 75-80 kilo arasında,bu resimde biraz iri çıkmış aslında ,Atkins'in vücudu zor değil, martial art üzerine gelişen bir vücut türü..

Salonda kendi vücudunuzu tanıyıp çalışırsanız çok daha iyi olur.Kimseye ihtiyacınız olmaz hocam

https://www.r10.net/1069046881-post5.html

Beslenmeyi bu şekilde yaparsanız kolay kilo alırsınız.

Unutmadan yulaf ezmesi çok önemli kahvaltıda , yumurta ile birlikte tabi