digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyin yalan olduğunu gösterdin?
Sen bana yalancı diyemezsin. Daha 2 mesaj önce okudun yasayı. Yasayı okumadan ahkam kesen adam bana yalancı diyor. Asıl yalancı sizsiniz. Ben hiç bir mesajımda dava açma hakkın yok demedim. TİB başkanına mahkeme kararını uygulamama imkanı tanınıyor. Çünkü mahkeme kararını uygulamazsa bakan izni olmadan yargılanamıyor dedim. Yalan söylemek, elimizde belgeler var diye çıkıp sonra belge açıklamamak, elimizde resimler var cuma günü açıklayacağız diyerek sonra milleti uyutmak, görüntüler çok vahimdi diye gürleyip sonra görüntüler tam tersi çıkınca biz kişinin beyanına inanırız diye yalancı durumuna düşmek bizim kültürümüzde yoktır.
konu ile alakası olmayan meseleleri karıştırman verecek cevabının kalmadığını gösteriyor. şu mesajımda alıntı yağtığım mesajını oku. kendi mesajımı veriyorum çünkü sürekli değiştiriyorsun mesajlarını.

https://www.r10.net/1068688190-post25.html

demişsinki
Alıntı
Senin siteni keyfine göre kapattığında hatta aldığın mahkeme kararını uygulamadıklarında görev suçu işlerler. Ve bakanlıktan izin gelmediği sürece hiç bir hak iddia edemezsin, malum bakan başbakan seçilmiş adamlar onlar mahkemeye değil halka hesap verir.
ben de sana dava açarak hak iddia edilebileceğini kanundaki maddede gösterdim. yani neyi anlatıyorum ki yarım saat önce ne söylediğini bilmeyen birisiyle mi tartışıyorum herhalde. ayrıca tib'deki görevlilerin mahkeme kararını uygulamadıklarına dair bir ispatın var mı diye sormayacağım bile.