digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar yazmışım abesle iştigal olmuş demişsin çöpe atmışsın yazdıklarımı.
Hem de bir haberin 15 satırı ile...
Ben zaten senin gibi tek yönlü okuyanlara değil, her yönü ile anlamak isteyenler için yazıyorum.
Helal olsun ne diyeyim.
Artık internet çağında gazeteyi bırakıp yasayı okursan anlarsın yandaş basının söyledikleri ile gerçeklerin ne derece örtüştüğünü.

Al sana madde:
(6) (Ek: 6/2/2014-6518/97 md.) Başkanlık personelinin, kanunlar kapsamındaki görevlerini yerine getirirken, görevin niteliğinden doğan veya görevin ifası sırasında işledikleri iddia olunan suçlardan dolayı haklarında cezai soruşturma yapılması, Telekomünikasyon İletişim Başkanı için ilişkili Bakanın, diğer personel için ise Kurum Başkanının iznine bağlıdır.

Senin siteni keyfine göre kapattığında hatta aldığın mahkeme kararını uygulamadıklarında görev suçu işlerler. Ve bakanlıktan izin gelmediği sürece hiç bir hak iddia edemezsin, malum bakan başbakan seçilmiş adamlar onlar mahkemeye değil halka hesap verir.

Yani bu TİB Başkanına, başbakanın tarafından korunduğu sürece interneti istediği gibi kapatma yetkisi verilmiştir. Bunu yukarıdaki maddede açıkça görebilirsiniz. Zaten siz nasıl gazete okuyorsanız Cumhurbaşkanı da yasayı onaylarken bu maddenin düzeltilmesi gerektiği, kapatılan her site için 24 saat içinde mahkemeden karar çıkartılması şartı getirilmesini istedi ama bundan da haberiniz yok herhalde. Artık hangi ülkenin gazetelerini okuyorsanız kendi dünyanızda mutluluklar dilerim.
alıntıladığın yer zaten tartışma konusuydu. başbakanlık sitesi güncel değil nereden bulacaktım kanunu? gazetedeki adamlar arkadarından mı uydurmuş?

sen nereden buldun tamamını yapıştırırsan açıklayıcı olacak. ayrıca karşı dava açılamayacağına dair maddeyi de bulursan iyi olur.