selamun aleyküm
smyhosting firmasıyla geçenyıl google sayesinde tanıştım, tanışmaz olaydım ama, siteler sürekli kapanıyor, senelik parasını peşin verdim, kampanya reseller almıştım ama her nekadarda olsa 120 tl ye yakın para verdim.
ve aldıktan bir ay sonra aklıma geldi r10.net'e bakayım bir dedim çok güzel övüyorlar : ) alan herkez bin pişman, konuyu açmamdaki amaç almayı düşünenler binkere düşünsün ama birkere kararversin.
r10.net nediyor smyhosting için.
1 :
Smy Hosting Nasıl Bilirsiniz?
2 :
SmyHosting Sorunları
3 :
nasıl bilirsiniz ? smyhosting.com.tr
4 :
SMY den host yada reseller almak gıbı bır hata yapmayın
5 :
Smy Hosting rezaleti ???
6 :
smyhosting.com.tr Dolandırıcıdır..DİKKAT
Daha varda bukadarı detaylı olur diye düşünüyorum, benim sorunum nedir bugün 27/12/2009 pazar günü ve pazar günleri mesayi yokmuş, benim sitelerim açılmıyor şuan malesef, pazartesiye kadar kapalı kalacak ve bu şekil sorunlar ayda 1 veya 2 mutlak oluyor.
destek ekibi derseniz, ararsan telefona cevap veren bulamazsın, cevap veren birkere olmuştu oda baya bilgili biriydi firma sahibiyim dedi ve firmayı övüp durdu.
ticket attığımda, cevap ilk aldığım zamanlarda geliyordu ama artık gelmiyor, siteyi açıyorlar okadar.
2. ayda aldım reseller'i ve bekliyorum süresi dolsun, yanlız bu süre zarfında domainler pertoldu.
insan sıkılıyor belli bir müddet sonra ve alışıyor site kapalı olunca, yadırgamadığı zamanlarda oluyor ve bu firma yaklaşık birsenedir aynı bukadar da şikayet almış, bunları kendiside görüyor dur, neden birşeyler yapıp daha iyi hizmet vermeye çalışmıyorlar? sonuçta bu ekmek kavgası.
benim usanark attığım ticket ler
Diğer sayfalara geçmiyorum, bukadarı açıklayıcı olur sanırım.
Sitelerimin linkini koymak isterdim ama reklama girer gereği yok, imza'da bulunan iki siteye örnek olarak bakabilirsiniz.
benim amacım eğer almayı düşünürseniz iyi düşünün, birde şuna deyineyim birilerini kötülemek günahtır, yanlız işini doğru yapanı kimse kötülemez, r10.net'de okadar firma var herkez övgüyle bahsediyor ama bu firma onlardan değil.
Allaha emanet olun.