R10.net

R10.net (https://www.r10.net/index.php)
-   Off-Topic (https://www.r10.net/off-topic/)
-   -   Bir tavsiye verin lütfen ! (https://www.r10.net/off-topic/1816903-bir-tavsiye-verin-lutfen.html)

creatic 16-02-2018 19:18:25

Alıntı:

Gucluyazar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1073186530)
Umarım büyük sıkıntılar yaşamadan çözersiniz, her şey dilediğiniz gibi olsun.



Teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için

IceMachine 20-02-2018 13:03:11

Allah kolaylık versin hocam çaresizlik kadar zor birşey yok umarım en kısa sürede atlatabilirsiniz.

Candede 20-02-2018 13:09:12

Vakıfbank a gidip durumu anlatın tüm kredi borcunuzu onlar kapatıp borcu kendi üzerine çekiyor ve ona borçlanır olursunuz ödeme konusunun da pazarlığını yapın. Bir tanıdığım bu şekilde kurtulmuştu

creatic 21-02-2018 20:15:10

Bir tavsiye verin lütfen !
 
Bir kaç banka ile görüştüm ancak kredi notum düşük diye vermediler. Durumu anlattım ama nafile. Teminat istiyorlar , ev araba vs. O da yok. Çıkmazda kaldım açıkçası. Ne yapacağımı bilemiyorum. Halbuki borçlar tek yerde olsa bütçeme göre düzenli ödeyebilirdim. Ama bankalarda haklı olarak teminat istiyor.

delikanli53 22-02-2018 15:43:22

Yıllar önce benzeri bir konu açmıştım, herşeyin başı sabır.

Bütün herşeyi kağıda dök (inan çok faydalı oluyor) Gelir gider şöyle bir bak.
Bankalara git, borcu ödeyemeyeceğini ve kartların yapılandırılmasını istediğini söyle (gerçi çeviremezler - çevirmezler demiyorum çeviremezler-)
Alacaklarını bu zamanda asla alamazsın (bahtsızlık işte) o yüzden ek işler yapmaya çalış.

En önemlisi ise aklına mukayyet ol. Eşine herşeyi net bir şekilde anlat. Ondan manevi destek iste. Herşeyi kaybedebilirsin fakat aklını kaybetme tüm hazinen o.

Bu borcu 2 günde kapatacaksın hayallerine kapılma. Yaptığın hesapları tekrar hesapla sonra yarısını hedefle. Mesela banka sana 36 ay vade yaptı sen iki katını iste. Birisi sana ödeme mi yapacak yarısı gelecek diye hesapla. Boş harcamalardan kaçın, kredi kartını yanına alma. Paran varsa harcama yap yoksa yapma.

Kuru soğan ekmek. Ne varsa onu yemek zorundasın. Kombiyi az yakıp suyu tasarruflu kullanacaksın.

Şükürler olsun ben kısmen de olsa borçlardan kurtuldum. 15 bin lirayı nasıl ödeyeceğim derken şimdi evin kredisi, ihtiyaç kredisi, kredi kartları bakıyorum ohooo.

Allah kolaylık versin. Zor ama yazdıklarımı iyi oku. Dilediğin zaman özelden yazabilirsin. Yaptığın işle ilgili de birşeyler yaz ki belki buradan ufak tefek iş veren de olur.

Neteskop 22-02-2018 15:45:59

Taşınmaz mülkünüz var ise ipotek gösterip tek çatıda kredi çekebilirisniz ya da memur kefil göstererek

theknightelf 22-02-2018 15:48:30

Rabbim yardımcınız olsun hocam


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:04:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.