Kasili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayıp diyorum çünkü Zkare.net sunucularıında bulunan domainim 1 aydır sürekli bir off bir online oluyor sitem son 1 hafta hiç açılmadı zaaten ve bu günde hesabım durdurulmuş siteye girmeye çalıştığımda pat bu yazı çıkıyor

This Account Has Been SuspendedPlease contact the billing/support department as soon as possible.

yaptıkları şey gerçekten çok ayıp en azından bi bilgilendirme maili falan atmaları gerek ama yapmadılar hadi onuda geçtim ticketlerimi cevaplayın ondanda geçtim telefona bile bakmadılar belki burada görürler şimdide cevaplarlar...

Size hiçbişey söylemeden hesabı suspend etmedik sizinde bildiğiniz gibi sizi zamanında defalarca uyardım ve dün cpu kullanımının %44 olduğunu görünce direk kapattım başka bir firma olsa emin olun terminate ederdi..

makina özelliklerinede server information'a bakarak da görebileceğiniz gibi
Core 2 duo Q6850
4 gb ram.
tr lokasyon..

ayrıca...

web sitemizin hacklenmesi ve 1 ay önceki olay değil firma kurulduktan 3 hafta sonraki olaydır.. tabiki bu bizi haklı çıkarmaz.. serverımız hacklenmemiştir sadece sitemizde bizim yazdığımız bir script kullandığımızdan ve yeni bir yazılım olduğundan scripteki bazı güvenlik açıklarını kullanarak scriptimiz çalınmıştır.. sonrasında scriptimizin tüm alt yapısını değiştirdik daha güvenli hale getirdik artı olarak 256 bit ssl sertifikası kullandık..